Masina de gaurit cu talpa magnetica

Informatii utile

Masina de gaurit cu talpa magnetica Conține 2 produse.

Se afişează 1-2 din 2 articole
Se afişează 1-2 din 2 articole
Masina de gaurit cu talpa magnetica

Definire

In functie de gradul de utilizare, masinile de gaurit ocupa locul doi dupa masinile de frezat si de alezat.

Masinile de gaurit cu talpa magnetica dispun de sisteme de fixare cu electromagneti.

Sistemele de fixare cu electromagneti pot fi:

  • Drepte
  • In forma de V
  • Pentru tevi rectangulare
  • Pentru tevi rotunde etc.

Aplicabilitate | Utilizare

Pe masinile de gaurit metal cu talpa magnetica se pot executa operatii ca: gaurire, alezare, adancire, filetare, largire etc.

Printre domeniile de prelucrare metal in care se utilizeza acest tip de masini-unelte se regasesc: industria aeronautica, piese pentru constructia de automobile, santiere petru constructii.

Sistemul de fixare cu electromagneti se activeaza/dezactiveaza cu ajutorul unui intrerupator.

O componenta importanta a masinii de gaurit cu talpa magnetica este lantul de siguranta ce permite fixarea acesteia pe grinzi verticale din otel pentru a putea realiza operatii de gaurire.

Cel mai frecvent, acest echipament este folosit in santierele de constructii pentru realizarea unor alezaje.

O parte din masinile de gaurit cu talpa magnetica pot dispune de sisteme centralizate de avans automat, de lubrifiere si magneti industriali foarte rezistenti, chiar si dupa utilizari intensive.

In combinatie cu aceste masini-unelte poti fi folosite, pentru gaurire metal, burghie, carote si, uneori, capuri de frezare

Recomandari | Avantaje

Datorita talpii magnetice cu care este dotata, masina de gaurit metal poate fi folosita, in conditii de precizie si de siguranta, pentru gaurire si filetare, indiferent de pozitionarea obiectului care trebuie prelucrat, mai ales intr-o structura metalica deja construita.

Achizitionarea acestui tip de masini de gaurit este o investitie profitabila tinand cont de costurile de exploatare si de aria de utilizare a acestor utilaje.

Datorita constructiei compacte poate fi usor de depozitat si de trasportat.

Unul dintre avantaje il constituie prezenta sistemului de lubrifiere automat, fluidul de racire fiind dirijat de burghiu.

Angrenajul principal este conceput astfel incat ultilizarea masinii de gaurit metal sa fie posobla pe o peroada cat mai indelungata.

Datorita fortei magnetice impresionante prelcrarea se executa in conditii maxime de siguranta.

Gama noastra de masini de gaurit cu talpa magnetica poate fi folosita atat de amatori, cat si de beneficiarii profesionisti din santierele de constructii.

Cele mai grele operatii de gaurit metal pot fi realizate cu ajutorul  motorului puternic.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini de gaurit cu talpa magnetica de la producatori cunoscuti cum ar fi: RUKO Germania, BERNARDO Austria si HOLZMANN Austria.