Masina de taiat cu plasma CNC

Informatii utile

Masina de taiat cu plasma CNC Conține 3 produse.

Se afişează 1-3 din 3 articole
  • Masina CNC de taiat cu plasma Winter Advertising 1325 - 100A este un echipament profesional eficient, de inalta precizie, cu controlul automat CNC cu o interfata prietenoasa, operatiile de prelucrare fiind realizate simplu, rapid si cu precizie pe dimensiunile axelor de 1300 x 2500 mm (x x y), ideal pentru otel, aluminiu, otel galvanizat, titan cu grosimi...

  • Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1530 este un echipament profesional eficient, de inalta precizie, cu controlul automat CNC cu o interfata prietenoasa, operatiile de prelucrare fiind realizate simplu, rapid si cu precizie pe dimensiunile axelor de 1500 x 3000 mm (x x y), ideal pentru otel, aluminiu, otel galvanizat, titan cu grosimi intre 3...

  • Masina CNC de taiat cu plasma Winter Industrial 1325 este un echipament profesional eficient, de inalta precizie, cu controlul automat CNC cu o interfata prietenoasa, operatiile de prelucrare fiind realizate simplu, rapid si cu precizie pe dimensiunile axelor de 1300 x 2500 mm (x x y), ideal pentru otel, aluminiu, otel galvanizat, titan cu grosimi intre 3...

Se afişează 1-3 din 3 articole
Masina de taiat cu plasma CNC

Definire

Masina de taiat cu plasma CNC este un echipament cu precizie ridicata si o interfata accesibila si, de asemenea, este foarte eficient.

Masina-unealta CNC de taiat metal cu plasma are baza si coloana sudate foarte bine care asigura stabilitatea echipamentului si executarea fara torsiune.

Aplicabilitate | Utilizare

Masina de taiat cu plasma CNC este folosita pe o scara variata in constructia de masini, echipamente, industria de prelucrare metal, industria mecanica datorita raportului calitate-pret.

Coloana ajuta masina sa se deplaseze pe y, iar suportul traversa deplaseaza masina pe x si z. Pozitionarea axelor se realizeaza electronic.

Printr-o interfata USB se realizeaza transmiterea datelor.

Daca este cazul, permite, editarea codului functiilor de control, precum si afisarea codului tip G sau HPGL.

Masina pentru debitat cu plasma se controleaza prin intermediul unui controller DSP care permite procesarea fisierelor de tip G de pe un calculator.

Sunt foarte ușor de utilizat, sunt ecologice si au un confort ridicat în întreținere.

Recomandari | Avantaje

Masina de taiat metal cu plasma CNC este ideala pentru otel, aluminiu, otel galvanizat, titan etc.

Este prevazuta cu Software CAD/CAM ArtCAM Express 2013 lucru ideal pentru crearea programelor de prelucrare pentru aplicatii din industria prelucrarii mobilierului, design interior, instalatii etc.

Dimensiunile pe axele x si y pot fi costumizate in functie de necesitatile clientului. Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debitarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

Echipamentul este foarte flexibil in ceea ce priveste interventiile in ciclul de prelucrare.

Acest Soft este compatibil cu sisteme de operare Windows pe 32 bit sau 64 bit (Windows 7, Windows XP Home/Professional, Windows 2000)

Un avantaj il constiuie existenta unui controller integrat pentru axul frezor care permite realizarea de simulari sau utilizarea unor functii de frezare plana rapida.

Inainte sa achizitionati o masina de taiat cu plasma CNC trebuie sa analizati operatiile pe care doriti sa le executati cu acest echipament si costuile care sunt implicate.

Un avantaj important care se poate realiza cu aceste utilaje este debitarea rapida a diferitelor materiale

Producători si game

Metall-maschinen.ro  ofera o gama larga de masini de taiat cu plasma CNC de la producatori cunoscuti cum ar fi: WINTER HOLZTECHNIK Germania.