Strung universal cu afisare digitala

Informatii utile

Strung universal cu afisare digitala Conține 15 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 15 articole
 • Strung universal Holzmann ED 1000FBDIG este un strung metal destinat exploatarii in atelierele de productie scule, diferite ramuri ale productiei sau atelierele de instruire profesionala. Acest strung are o arie extinsa de prelucrare datorita diametrului de strunjire de 330 mm si alezajului axului de 40 mm.Este livrat standard cu afisaj digital pe 3 axe.

 • Strungul universal Holzmann ED 1080ADIG este un strung metal destinat exploatarii in atelierele de productie scule, diferite ramuri ale productiei sau atelierele de instruire profesionala. Acest strung are o arie extinsa de prelucrare datorita diametrului de strunjire de 400 mm si alezajului axului de 52 mm. Este livrat standard cu afisaj digital pe 3 axe.

 • Strungul universal Holzmann ED 1000KDIG este un strung universal cu constructie compacta, cu o arie extinsa de utilizare ce impresioneaza prin diametrul de strunjire de 400 mm si alezajul axului de 52 mm. Datorita constructiei sale, acest model poate fi utilizat atat in atelierele de instruire profesionala, cat si in cele de productie si reparatii.

 • Strung universal Holzmann ED 1000PIDIG este un strung industrial destinat exploatarii industriale. Acest strung se caracterizeaza printr-o constructie masiva din fonta care asigura exploatarea fara vibratii si o precizie superioara, avand o arie extinsa de datorita diametrului de strunjire de 410 mm si alezajului axului de 52 mm. Acest strung industrial...

 • Strung universal Holzmann ED 1000INDDIG este un strung industrial destinat exploatarii industriale. Acest strung se caracterizeaza printr-o constructie masiva din fonta care asigura exploatarea fara vibratii si o precizie superioara, avand o arie extinsa de datorita diametrului de strunjire de 460 mm si alezajului axului de 58 mm. Acest strung industrial...

 • Strungul universal Holzmann ED 1500INDIG-80 este un strung industrial destinat exploatarii intense. Acest strung se caracterizeaza printr-o constructie masiva din fonta care asigura exploatarea fara vibratii si o precizie superioara, avand o arie extinsa de datorita diametrului de strunjire de 460 mm si alezajului axului de 80 mm. Acest strung industrial...

 • Strungul universal Optimum TH 4620 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 460 mm deasupra batiului.

 • Strungul universal Optimum TH 5615 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 560 mm deasupra batiului.

 • Strungul universal Optimum TH 5620 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 560 mm deasupra batiului.

 • Strungul universal Optimum TH 5630 este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 560 mm deasupra batiului.

 • Strungul universal Optimum D 660 x 2000 DPA este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 660 mm deasupra batiului.

 • Strungul universal Optimum TH 5620 V este un strung cu utilizare industriala complet echipat pentru realizarea operatiunilor de filetare si strunjire, cu functionare uniforma, cu batiu turnat dintr-o singura bucata. Acest strung permite prelucrarea pieselor cu diametru de pana la 560 mm deasupra batiului. Este dotat cu convertizor de frecventa pentru...

Se afişează 1-12 din 15 articole
Strung universal cu afisare digitala

Aplicabilitate | Utilizare

Strungurile paralele universale cu afisaj digital pot prelucra, cu o precizie ridicata, piese de dimensiuni foarte mari.  

Industrii de folosire a pieselor prelucrate pe strunguri universale: industria aeronautica, tehnica militara etc.

Strungurile cu afisaj digital sunt utilizate pentru prelucrarea pieselor metalice, prin aschiere. În acest scop, la strungurile universale pentru prelucrat metal, apare soluția de izolare a arborelui principal de cutia de viteze.

Acest echipament este ideal pentru utilizarea in industrie fiind destinat exploatarii intense.

Batiul este demontabil, astfel pot fi prelucrate piese de dimensiuni foarte mari.

Roata melcata a cutiei de viteze ruleaza in baie de ulei, prelucrarea fiind silentioasa si fara vibratii.

Panoul de comanda pentru avans si turatii este amplasat erconomic pentru o utilizare accesibila si usoara.

Recomandări | Avantaje

Fata de strungurile universale clasice, strungurile universale cu afisaj digital au in plus acest afisaj digital cu ajutorul caruia se pot citi mai usor cotele.

Aceste strunguri cu display digital  pot creste productia cu pana la 50% fata de cele fara afisaj.

Se poate adopta o cinematica care reducere consistent vibratiile transmise de sistemul de antrenare.

Viteza de avans poate fi foarte usor ajustata, lucru posibil datorita rotior dintate de schimb livrate in pachetul standard.

Un grad mare de siguranta, in ceea ce priveste stungul pentru metal, il asigura frana electromagnetica.

Acest strung asigura un raport foarte bun calitate-pret. Este prevazut din fabricatie cu ambreiaj de siguranta.

Pozitia papusii mobile poae fi reglata pentru prelucrarea conica.

Pentru alegerea strungului cu surub conducator  se iau in considerare dimensiunile și complexitatea piesei ce trebuie prelucrată:

 • Pentru prelucrarea pieselor lungi și de diametru mic se recomandă folosirea strungurilor monoax pentru profilat și strunjit longitudinal.
 • Pentru prelucrarea unei piese cu multe trepte, se va adopta un strung monoax cu port-cuțit cvadruplu.

Pentru alegerea utilajului se ține cont și de volumul producției:

 • La producție de serie mică sau mare se va alege un utilaj simplu automatizat.
 • La producția de serie mare sau de masă se va alege un utilaj supus procesului agregării (de exemplu, un strung automat cu mai multe axe)

Producători si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de strunguri universale cu afisaj digital de la producatori cunoscuti cum ar fi: OPTIMUM Germania, BERNARDO Austria si HOLZMANN Austria.