Fierastrau semi-automat cu banda pentru metal

Informatii utile

Fierastrau semi-automat cu banda pentru metal Conține 3 produse.

Se afişează 1-3 din 3 articole
Se afişează 1-3 din 3 articole
Fierastrau semi-automat cu banda pentru metal

Aplicabilitate | Utilizare

Domeniile de  utilizare in care se foloseste acest tip de ferastrau semi – automat cu banda pentru metal sunt atelierele mecanice, ateliere industriale, industria mecanica, santiere, montaje etc.

Aceste ferastraie semi – automate pentru metal fac parte din categoria ferastraielor pentru metal cu banda.

Sistemul semi – automat cu care este dotat acest model de ferastrau cu banda metalica face posibila taiera rapida si facila a pieselor de prelucrat.

Aceste masini de taiat metal care au ca si componenta principala panza mono – metalica sunt ideale pentru taiat tevi sau profile.

Ofera o arie foarte larga de prelucrare prin debitare care creeaza posibilitatea de realizare a unei game largi de aplicatii.

Este dotat standard cu un sistem de oprire automata la terminarea prelucrarii.

In cazul ruperii benzii se va actiona automat sistemul de blocare.

Ghidajul benzii ferastraului este prevazut cu lagare de rostogolire si placi de carbura ce cresc perioada de utilizare a benzii.

Sunt foarte ușor de utilizat si, de asemenea, sunt caracterizate de un confort foarte ridicat în întreținere.

Recomandari | Avantaje

Productivitatea este influientata crescator de o functie semi – automata cu care sunt echipate aceste utilaje pentru debitat metal. Aceasta functie are rolul de a actiona hidraulic menghina, de a cobori hidraulic  si controlat bratul si de a – l  ridica pe acesta dupa finalizarea prelucrarii metalice. De asemenea, are rolul de a bloca automat panza daca aceasta se rupe.

Se recomanda a se tine cont de costul de productie, de timpul de prelucrare si de raportul calitate – pret  inainte de a cumpara un utilaj pentru prelucrat metal. Trebuie avute in vedere si operatiile pe care doriti sa le executati.

Motorul poate fi exploatat continuu datorita puterii sale, ceea ce asigura obtinerea unor rezultate optime chiar si dupa o utilizare pe o perioada foarte lunga.

Viteza se poate regla continuu si variabil, lucru care face posibila obtinerea unor reultate optime in exploatare.

Precizia in exploatare este garantata de bratul ferastraului supradimensionat.

Pe acest tip de ferastrau se pot prelucra si piese lungi datorita transportorului cu role cu care acesta este dotat.

Producători si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de ferastraie semi – automate cu banda pentru metal de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria si METALLKRAFT din Austria.