Fierastrau orizontal pentru metal

Informatii utile

Fierastrau orizontal pentru metal Conține 8 produse.

Se afişează 1-8 din 8 articole
  • Ferastraul orizontal pentru metal Optimum S 150 G Vario este dotat standard cu viteza de taiere reglabila continuu variabil si cu echipament de racire. Este ideal pentru operatiuni de taiere la unghi, datorita bratului pivotabil pana la 60°.

  • Ferastraul orizontal pentru metal Optimum S 210 G este dotat cu brat ferastrau pivotant, ce necesita un spatiu minim de lucru, iar coborarea bratului ferastraului se realizeaza cu ajutorul cilindrului hidraulic cu supapa reglabila. Gama larga de utilizare recomanda acest ferastrau pentru utilizatorii profesionisti.

  • Ferastraul orizontal pentru metal MBS 210 este prevazut cu brat ferastrau pivotant, motiv pentru care necesita un spatiu restrans de lucru, iar coborarea bratului ferastraului se realizeaza cu ajutorul unui cilindru hidraulic cu valva reglabila. Gama larga de utilizare recomanda acest fierastrau metal pentru utilizatorii profesionisti.

  • Fierastraul orizontal pentru metal MBS 270 este echipat cu brat pivotant, motiv pentru care necesita un spatiu restrans de lucru, coborarea bratului ferastraului realizandu-se cu ajutorul unui cilindru hidraulic cu valva reglabila. Spre deosebire de modelul MBS 210, acest fierastrau are o capacitate de prelucrare marita, lucru ce face acest model ideal...

  • Ferastraul orizontal pentru metal Optimum S 275 NV este dotat cu viteza continuu variabila de taiere, adaptandu-se perfect pentru prelucrarea diferitelor tipuri de materiale. Suplimentar, acest model este dotat cu manometru pentru indicarea tensiunii benzii.

  • Ferastraul orizontal pentru metal Optimum S 275 N este dotat cu brat ferastrau pivotant, ce necesita un spatiu minim de lucru, iar coborarea bratului ferastraului se realizeaza cu ajutorul cilindrului hidraulic cu supapa reglabila. Gama larga de utilizare recomanda acest ferastrau pentru utilizatorii profesionisti.

  • Fierastraul orizontal pentru metal MBS 320 se caracterizeaza prin echiparea cu brat pivotant, cilindru hidraulic cu valva reglabila pentru coborarea bratului ferastraului si capacitatea mare de debitare. Acest fierastrau pentru metal este potrivit pentru exploatarea de catre utilizatorii profesionisti.

  • Fierastraul orizontal pentru metal MBS 370 se caracterizeaza prin echiparea standard cu brat pivotant, cilindru hidraulic cu valva reglabila pentru coborarea bratului ferastraului si capacitatea marita de debitare. Acest fierastrau pentru metal este recomandat pentru exploatarea intensiva de catre utilizatorii profesionisti.

Se afişează 1-8 din 8 articole
Fierastrau orizontal pentru metal

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste ferastraie orizontale pentru fac parte din categoria ferastraie pentru metal cu banda.

Bratul se poate inclina pentru taierea la unghi in ambele parti. Pentru debitari in unghi este nevoie sa se regleze menghina la unghiul de debitare dorit.

Modelele de ferastraie orizontale pentru metal au ca si componente principale un brat orizontal si banda cu structura mono-metalica.

Aceste ferastraie orizontale pentru metal sunt utile in atelierele pentru prelucrare metalica.

Sunt foarte ușor de utilizat, sunt ecologice si au un confort ridicat în întreținere.

Acest tip de ferastrau este ideal pentru prelucrarea profilelor tubulare, materialelor dure, inoxului, pieselor din otel etc.

Functionarea silentioasa si lipsita de vibratii sunt asigurate de constructia robusta a masinii – unelte.

Ghidajul benzii pe rulmenti asigura obtinerea de rezultate optime de taiere.

Menghina robusta din fonta cu blocare rapida este ideala pentru realizarea debitarilor in serie.

Recomandari | Avantaje

Aceste echipamente trebuie fixate bine pe o suprafata dreapta, iar atunci cand se alege aria de lucru trebuie sa se tina cont si de cantitatea de material ce trebuie prelucrata si locul unde va fi depozitat materialul de prelucrat.

Tipurile de ferastraie orizontale cu banda metalica trebuie folosite doar pentru taierea orizontala a materialului.

Trebuie verificat periodic nivelul de la lichidul de racire. Daca scade, panza de taiere se va supraincalzi.

Pentru a nu se bloca pompa de racire trebuie folosit un ulei calitativ, fara impuritati.

La aceste ferastraie pentru metal timpii de prelucrare sunt redusi, lucru ce se datoreaza posibilitatii de grupare a diferitelor profile.

Precizia in prelucrare este asigurata de bratul supraimensionat din fonta.

Pentru a nu detererioara cureaua de transmisie nu se recomanda supratensionarea si, de asemenea, se recomanda ca piesa sa se introduca gradual.

Aceste utilaje reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debitare a profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

Se recomanda evacuarea resturilor de span atunci cand se efectueaza prelucrari cu ferastraie orizontale.

Acest ferastrau  orizontal pentru metal dispune de un cadru de calitate, stabil care determina o operare silentioasa, vibratiile fiind reduse.

Producători si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de ferastraie orizontale pentru metal de la producatori cunoscuti cum ar fi: WINTER HOLZTECHNIK din Germania, BERNARDO din Austria, HOLZMANN din Austria si OPTIMUM din Germania.