Fierastrau circular manual pentru metal

Informatii utile

Fierastrau circular manual pentru metal Conține 1 produs.

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Ferastrau circular manual Metallkraft HKS 230 este echipamentul ideal pentru utilizarea pe santiere si in lucrari de montaje. Acest ferastrau este ideal pentru taiere fara rosturi ce nu necesita lichid de racire. Aria de utilizare a acestui model este preponderent in atelierele de reparatii, constructii fatade si lacatuserii.

Showing 1 - 1 of 1 item
Fierastrau circular manual pentru metal

Aplicabilitate | Utilizare

Ferastraiele circulare manuale sunt ferastraie pentru metal de dimensiuni mici prevazute cu panze circulare.

Modelele de ferastraie circulare manuale sunt masini de taiat metal care au ca si componenta principala panza circulara, fiind ideale pentru taiat tevi sau profile metalice si nu numai, profile trapezoidale, placi ondulate etc.

Acest tip de ferastrau de metal se poate utiliza, de asemenea, si pentru debitarea mobila a pieselor din metal.

Echipament pentru taiat metal cu panza circula care are dimensiuni reduse si pot fi utilizate in cazul tevilor sau profilelor care trebuie sa fie retusate, dispune de un motor foarte puternic, dar asigura o functionare lina si protectie la suprasarcina.

Domeniile de  prelucrare metal in care se utilizeaza aceste utilaje sunt atelierele mecanice, ateliere industriale, industria mecanica, santiere, montaje etc.

Aceste ferastraie pentru metal sunt utilizate pentru prelucrarea metalului si sunt utilaje prevazute cu panza sub forma de banda sau de disc circular ce pot debita numeroase tipuri de tevi sau profile.

Sunt foarte ușor de utilizat si, de asemenea, sunt caracterizate de un confort foarte ridicat în întreținere.

Acest model de ferastrau industrial  include indicator de taiere pentru taieri perfecte si precise.

De asemenea, este prevazut cu dispozitiv de blocare pentru o schimbare rapida si usoara a discului, iar manerul de lucru asigura un flux de munca eficient.

Ghidajul de taiere este precis si se poate regla prin intermediul a doua limitatoare paralele.

Recomandari | Avantaje

Sistemele de racire cresc durata de viata a consumabilelor.

Ferastraiele pentru metal manuale, cu panza circulara sunt recomandate pentru debitarea profilelor.

Un avantaj este, de asemenea, coordonarea accesibila a echipamentului si a elmentelor de comanda ale ferastraului circular pentru taiat metal.

Sunt foarte usor de utilizat datorita accesului facil la elementele de control. Este posibila reglarea continua a adancimii de taiere.

Datorita prezentei unui extractor intern scanteile sunt minimizate.

In functie de operatiunile pe care vreti sa le executati si costurile implicate de acestea puteti alege masina - unealta necesara pentru debitarea tevilor sau profilelor din metal.

Producători si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de ferastraie circulare manuale de la producatori cunoscuti cum ar fi: METALLKRAFT din Germania si BERNARDO din Austria.