Fierastrau circular de debitat si retezat

Informatii utile

Fierastrau circular de debitat si retezat Conține 1 produs.

Showing 1 - 1 of 1 item
Showing 1 - 1 of 1 item
Fierastrau circular de debitat si retezat

Aplicabilitate | Utilizare

Ferastraiele circulare de debitat si retezat metal  sunt echipamente de taiat metal care au ca si componente principale un disc circular si masa, fiind ideale pentru debitat profile metalice la unghi.

Acest tip de ferastrau circular  de metal este mai rapid decat ferastraiele clasice cu banda si este ideal pentru utilizare pe santiere si la montaje.

Sunt ecologice pentru ca nu necesita folosirea unui ulei de racire sau a unui lichid de lubrifiat.

Aceste echipamente pentru debitat metal sunt utilizate in industria prelucrarii metalelor pentru a taia diverse tevi si profile.

Dispozitivul de inlocuire rapida a discului faciliteaza realizizarea operatiei de debitare cu un efort redus.

Menghina cu actiune rapida este ideala pentru diverse operatiuni de taiere.

Aceste modele de ferastraie circulare de debitat si retezat fac parte din categoria ferastraie pentru metal cu disc de metal.

Sunt foarte ușor de utilizat si, de asemenea, sunt caracterizate de un confort foarte ridicat în întreținere.

Recomandari | Avantaje

Au o greutate redusa si sunt ideale pentru lucrul in santiere si la montaje, de asemenea, aceste echipamente sunt ideale de folosit la operatiunile mobile fiind usor de transportat si manevrat.

Aceste ferastraie pentru metal, cu panza circulara sunt recomandate pentru debitarea profilelor.

Un avantaj este, de asemenea, debitarea rapida a diferitelor materiale, care se poate realiza cu aceste utilaje.

Durata de functionare este foarte mare datorita angrenajului dintat spiralat care este protejat de o carcasa de aluminiu.

Este ideal pentru debitarea fara bavura a profilelor si tevilor din otel, aluminiu, plastic si otel inoxidabil, fara utilizarea lichidului de racire.

Aceste modele sunt mai rapide decat tipurile de ferastraie conventionale cu banda, sunt mai ecologice, deoarece nu au nevoie de lichid de racire si librifiere.

Constructia usoara si stabila din aluminiu turnat sub presiune faciliteaza transportul acestui ferastrau circular de debitat si retezat.

Este recomandat ca, inainte sa achizitionati un ferastrau, sa analizati operatiile pe care doriti sa le executati cu acest echipament si costuile care sunt implicate.

Producători si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de ferastraie circulare de debitat si retezat de la producatori cunoscuti cum ar fi: METALLKRAFT din Germania, BERNARDO din Austria si HOLZMANN din Austria.