Fierastrau circular pentru metal

Informatii utile

Fierastrau circular pentru metal Conține 8 produse.

Se afişează 1-8 din 8 articole
  • Ferastraul circular pentru metal Metallkraft MKS 250 N are o contructie usoara si dimensiuni practice ce-l fac ideal pentru utilizarea in santierele de constructii si pentru lucrari de asamblare. Acest fierastrau este conceput pentru realizarea aplicatiilor de debitare a otelurilor, metalelor neferoase, atat a profilelor, cat si a barelor.

  • Ferastraul circular pentru metal Metallkraft MKS 255 N are o contructie usoara si dimensiuni practice ce-l fac ideal pentru utilizarea in santierele de constructii si pentru lucrari de asamblare. Acest fierastrau este conceput pentru realizarea aplicatiilor de debitare a otelurilor, metalelor neferoase (profil sau bara) fiind echipat cu 2 trepte de...

  • Ferastraul circular pentru metal Optimum CS 275 are o contructie usoara si dimensiuni practice ce-l fac ideal pentru utilizarea in santierele de constructii si pentru lucrari de asamblare. Acest fierastrau este conceput pentru realizarea aplicatiilor de debitare a metalelor fiind echipat cu 2 trepte de turatie si echipament de racire.

  • Ferastraul circular pentru metal Metallkraft MKS 275 N are o contructie usoara si dimensiuni practice ce-l fac ideal pentru utilizarea in santierele de constructii si pentru lucrari de asamblare. Acest fierastrau este conceput pentru realizarea aplicatiilor de debitare a otelurilor, metalelor neferoase (profil sau bara) fiind echipat cu 2 trepte de...

  • Ferastraul circular pentru metal Optimum CS 315 are o contructie usoara si dimensiuni practice ce-l fac ideal pentru utilizarea in santierele de constructii si pentru lucrari de asamblare. Acest fierastrau este conceput pentru realizarea aplicatiilor de debitare a metalelor fiind echipat cu 2 trepte de turatie si echipament de racire.

  • Ferastraul circular pentru metal Metallkraft MKS 316 R are o contructie usoara si dimensiuni practice ce-l fac ideal pentru utilizarea in santierele de constructii si pentru lucrari de asamblare. Acest fierastrau este conceput pentru realizarea aplicatiilor de debitare a metalelor fiind echipat cu 2 trepte de turatie si echipament de racire.

  • Ferastraul circular pentru metal Metallkraft LMS 400 are o contructie robusta si solida si operare facila care garanteaza exploatarea fara vibratii. Acest fierastrau este conceput pentru realizarea aplicatiilor de debitare cu precizie a metalelor usoare si aluminiului fiind echipat cu cap rotativ 45° stanga / dreapta.

  • Ferastraul circular pentru metal Metallkraft MKS 350 are o contructie robusta si solida care garanteaza exploatarea fara vibratii. Acest fierastrau este conceput pentru realizarea aplicatiilor de debitare a metalelor fiind echipat cu 2 trepte de turatie si echipament de racire.

Se afişează 1-8 din 8 articole
Fierastrau circular pentru metal

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste ferastraie circulare pentru metal sunt utilaje de debitat care au ca si componente principale un disc circular si masa, fiind ideale pentru debitat tevi sau profile metalice la unghi.

Acest tip de ferastrau de metal se monteaza pe masa de lucru si este mai rapid decat modelele de ferastraie clasice cu banda.

In timpul prelucrarii, aceste masini – unelte pentru prelucrat materiale metalice, nu folosesc lichide de racire si lubrifiere.

Aceste echipamente pentru debitat metal sunt utilizate in industria prelucrarii metalelor pentru a taia diverse tevi si profile.

Modelele de ferastraie circulare de debitat si retezat fac parte din categoria ferastraie pentru metal cu disc de metal.

Sunt foarte ușor de utilizat, ecologice si au un confort ridicat în întreținere.

Sunt dotate standard cu menghina dubla si limitator material pentru taieri de imbinare in colt. Limitatorul pentru material este ideal pentru realizarea aplicatiilor repetitive.

Capacul de protectie este prevazut cu sistem de inchidere automat.

Valorile reduse ale turatiei sunt ideale pentru prelucrarea otelului inoxidabil.

Recomandari | Avantaje

Alegerea corespunzatoare a panzei circulare determina functionarea corecta a acestui tip de ferastrau, ceea ce duce la rezultate optime.

Aceste ferastraie circulare pentru metal au capacitatea de a realiza procese precise si au o durata de prelucrabilitate indelungata.

Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debitarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

De asemenea, sunt mai economice si mai productive decat modelele de ferastraie cu banda.

Pentru debitarea profilelor se recomanda ferastraie pentru metal cu panza circulara.

Debitarea rapida a diferitelor materiale care se poate realiza cu aceste utilaje reprezinta un avantaj.

Inainte sa achizitionati un ferastrau trebuie sa analizati operatiile pe care doriti sa le executati cu acest echipament si costuile care sunt implicate.

Functionarea silentioasa este asigurata de faptul ca rotile dintate ruleaza in baie de ulei.

Alegere corecta a panzei circulare va face ca ferastraul circular cu disc metalic sa functioneze corespunzator, la parametrii optimi, realizand procese precise intr-o perioada lunga de exploatare.

Producători si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de ferastraie circulare pentru metal de la producatori cunoscuti cum ar fi: METALLKRAFT din Germania, BERNARDO din Austria, HOLZMANN din Austria si OPTIMUM din Germania.