Fierastrau complet automat cu banda pentru metal

Informatii utile

Fierastrau complet automat cu banda pentru metal 

Fierastrau complet automat cu banda pentru metal

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste ferastraie complet automate cu banda pentru metal pot fi utilizate in domenii de prelucrare precum atelierele mecanice, industria constructiilor de masini, ateliere industriale, ateliere mecanice, santiere etc.

Modelele de ferastraie complet automate cu banda pentru metal fac parte din categoria ferastraie complet automate.

Cu aceste echipamente complet automate cu banda se pot realiza operatii de debitare cu interventii minime ale operatorului si precizie foarte mare.

Acest tip de ferastrau pentru debitat metal se recomanda utilizatorilor industriali pentru executarea prelucrarilor de debitare de bare si blocuri din otel.

Acest model de ferastrau pentru taiat piese din metal este prevazut cu functii complet automate, inclusiv functia de ridicare automata a bratului.

Avansul lungimii piesei ce urmeaza a fi debitata poate fi reglat automat.

Sistemul de fixare superioara cu care este dotat acest utilaj face posibila debitarea simultana a mai multor piese de prelucrat.

Sistemul de reglare continua a vitezei de taiere face posibila ajustarea optima a vitezei in functie de necesitatile piesei de prelucrat.

Avansul materialului se realizeaza prin intermediul unor role motorizate, pozitionate in menghina.

Acest ferastrau are in componenta un cilindru hidraulic, menghina hidraulica, limitator material, banda ferastrau, echipament de racire, intrerupator pentru oprire de urgenta etc.

Recomandari | Avantaje

Un avantaj important este dotarea masinii – unelte pentru prelucrat metal cu sistem de blocare automata a motorului in cazul ruperii benzii. Acesta protejeaza operatorul si echipamentul.

Cu ajutorul manometrului de poate tensiona corect banda.

Stabilitatea ridicata a utilajului, in timpul operatiunilor de debitare, este asigurata de ghidajul liniar rectificat cu precizie.

Este recomandat sa aveti in vedere atat costul de productie, cat si timpul de prelucrare, inainte de a achizitiona echipamentul.

Acest model este recomandat pentru debitarea in serie deoarece numarul de piese de prelucrat poate fi programat cu ajutorul panoului de comanda.

Ferastraiele pentru metal cu banda realizeaza o taiere de calitate, daca se respecta parametrii de lucru recomandati.

Aceste ferastraie complet automate cu banda pentru metal reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debitarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

Producători si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de ferastraie complet automate cu banda pentru metal la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria.