Masina de frezat verticala

Informatii utile

Masina de frezat verticala Conține 2 produse.

Se afişează 1-2 din 2 articole
  • Masina de frezat verticala Optimum MX 3 a fost conceputa pentru realizarea operatiunilor de frezare usoare si medii. Acest model ofera posibilitatea de frezare orizontala, verticala si inclinata datorita accesoriilor standard incluse. Modelul Opti MX 3 este utilizat, in principal, de utilizatorii profesionisti din atelierele de productie si de formare.

  • Masina de frezat verticala Optimum MX 4 a fost conceputa pentru realizarea operatiunilor de frezare usoare si medii. Acest model ofera posibilitatea de frezare orizontala, verticala si inclinata datorita accesoriilor standard incluse. Modelul Opti MX 4 este utilizat, in principal, de utilizatorii profesionisti din atelierele de productie si de formare.

Se afişează 1-2 din 2 articole
Masina de frezat verticala

Aplicabilitate | Utilizare

Masinile de frezat verticale sunt concepute pentru a executa operatii de frezare usoare.

Aceste utilaje pentru prelucrat metal se folosesc, de regula, la operatiile de frezare verticala si inclinata, lucru care se realizeza cu ajutorul accesoriilor din dotare.

Domeniile de prelucrare in care sunt utlizate masinile de frezat metal verticale sunt atelierele de productie, productia de echipamente, industria constructiilor de masini, ateliere de scule etc.

Piesele au o constructie de o rigiditate ridicata. Capul frezor vertical pivotant are trei avansuri de gaurire automate si permite reglajul pinolei.

Acest tip de masina - unealta are ca si componente un cap de actionare pe verticala, sisteme de masa cu fixare verticala.

Este echipat standard cu contralagar  si arbore lung de frezare pentru efectuarea prelucrarii pe orizontala. Schimbarea usoara a turatiei se realizeaza prin manetele de comanda.

Panoul de comanda cu ecran digital de pozitie este usor de operat si reduce considerabil timpul de lucru.

Masina de frezat vertical este dotata cu sistem de racire integrat in baza masinii.

Recomandari | Avantaje

Constructia din fonta solida si stabila reprezinta un avantaj care face ca operatia de frezare sa functioneze in conditii optime de prelucrare.

Avand o arie larga de utilizare aceste masini de frezat metal vertical sunt perfecte pentru prelucrari executate in atelierele speciale.

Utilajele trebuie alese in functie de caracteristicile masinilor de frezat si dimensiunile elementelor componente.

Nu utilizati echipamentul daca prezinta defectiuni, decat dupa ce acestea au fost remediate.

Pentru a avea o functionare cat mai buna a masinii de frezat metal verticale pastrati curate partile componente.

Elementele de control ale echipamentului sunt egonimice si accesibile pentru operator.

Echipamentul de frezat metal are o functionare silentioasa si lipsita de vibratii.

Prelucrarea economica a diverse materiale se datoreaza avansului si turatiei variabile a axului.

Randamentul ridicat de transmisie este asigurat de ajustarea vitezei axului si cutiei de viteze prin folosirea unui convertizor de frecventa.

Majoritatea masinilor de frezat verticale sunt dotate cu afisaje digitale, pe langa indicatoarele normale pentru viteza arborelui si a adancimii de gaurire.

Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru frezarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

Producatori si game

metall-maschinen.ro  ofera o gama larga de masini de frezat verticale de la producatori cunoscuti cum ar fi: OPTIMUM din Germania si BERNARDO din Austria.