Masina de frezat cu batiu

Informatii utile

Masina de frezat cu batiu 

Masina de frezat cu batiu

Aplicabilitate | Utilizare

Masinile de frezat cu batiu au fost proiectate pentru operatiile de frezare a pieselor metalice.

Pe langa operatiile de frezare, echipamentul poate fi utilizat si pentru forjari si adanciri.

Masinile de frezat metal cu batiu dispun de o gama variata de accesorii si pot fi utilizare la numeroase aplicatii.

Domeniile de prelucrare a metalului in care se utilizeaza aceste utilaje tehnice sunt atelierele mecanice, ateliere industriale, industria mecanica si , de asemenea, pot fi utilizate si in ateliere de reparatii.

Aceste masini - unelte de frezat cu batiu au o forma robusta si o constructie solida ceea ce maraste gradul de precizie.

Specific masinilor de frezat cu batiu este faptul ca masa de lucru ruleaza pe un batiu cu canale in forma de coada de randunica.

Aceasta este prevazuta cu un cuplaj care permite trecerea de la avansul manual grosier la avansul manual fin.

Recomandari | Avantaje

În funcție de necesitațile dumneavoastră cu privire la mașini de frezat cu batiu, este recomandat să ajungeți la un număr limitat de opțiuni.

Pentru alegerea masinii de frezat este foarte important sa vă ghidați după pricipalele caracteristici ale tipurilor de mașini de găurit si dupa dimensiunile elementelor componente principale.

Unul dintre avantaje este acela ca acest tip de echipament folosit pentru prelucrarea metalului poate executa operatii de frezare complexe.

Aceste masini de frezat se  recomanda companiilor care au ca obiect de activitate prelucrarea de metale, lucru datorat complexitatii operatiilor de frezare metal.

Pentru alegerea utilajului se ține cont și de volumul producției, echipamentul de frezat cu batiu poate fi folosit pentru productia de serie mijlocie, pentru lucrari mici sau industrial.

Se poate adopta o cinematica care reducere consistent vibratiile transmise de sistemul de antrenare.

Sunt foarte ușor de utilizat. Stabilitatea la prelucrari dificile de frezare este asigurata de ghidajele plane supradimensionate.

Sunt caracterizate de un confort ridicat în întreținere.

Un criteriu important in alegerea masinii de de frezat cu batiu este accesul facil la elementele de control ale echipamentului, ceea ce conduce la utilizarea ușoară a acesteia.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini de frezat cu batiu de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria.