Masina de slefuit cu banda

Informatii utile

Masina de slefuit cu banda Conține 12 produse.

Se afişează 1-12 din 12 articole
 • Masina de slefuit cu banda Metallkraft MBSM 100-130-2 este o masina conceputa pentru realizarea operatiunilor de prelucrare a suprafetelor plane, a marginilor si a muchiilor rotunde, precum si de debavurare a marginilor si curatare a cordoanelor de sudura. Acest model este recomandat utilizatorilor profesionisti si amatori cu cerinte ridicate si...

 • Masina de slefuit cu banda Metallkraft MBSM 100-130 este o masina conceputa pentru realizarea operatiunilor de prelucrare a suprafetelor plane, a marginilor si a muchiilor rotunde, precum si de debavurare a marginilor si curatare a cordoanelor de sudura. Acest model este recomandat utilizatorilor profesionisti si amatori cu cerinte ridicate si atelierelor...

 • Masina de slefuit cu banda Holzmann MSM 100L - 400 V este o masina conceputa pentru realizarea diferitelor operatiuni de debavurare a marginilor si curatare a cordoanelor de sudura. Aceasta masina de slefuit este recomandata exploatarii de catre utilizatorii amatori cu cerinte ridicate si atelierele de prelucrari metalice.

 • Masina de slefuit cu banda Holzmann MSM 100L - 230 V este o masina conceputa pentru realizarea diferitelor operatiuni de debavurare a marginilor si curatare a cordoanelor de sudura. Aceasta masina de slefuit este recomandata exploatarii de catre utilizatorii amatori cu cerinte ridicate si atelierele de prelucrari metalice.

 • Masina de slefuit cu banda Holzmann MSM 75 este conceputa pentru utilizarea generala pentru slefuirea muchiilor, suprafetelor plane si a celor rotunde. Acest model permite ajustarea rapida in pozitia orizontala sau oblica.

 • Masina de slefuit cu banda Metallkraft MBSM 75-200-2 este o masina de slefuit cu 2 trepte de viteza conceputa pentru realizarea operatiunilor de prelucrare a suprafetelor plane, a marginilor si a muchiilor rotunde, de debavurare si curatare a cordoanelor de sudura. Acest model este recomandat utilizatorilor profesionisti si amatori cu cerinte ridicate si...

 • Masina de slefuit cu banda si disc Optimum DBS 75 are o arie de utilizare universala pentru realizarea operatiunilor de debavurare si slefuire de suprafete si contururi. Aceasta masina este conceputa pentru utilizare profesionala in atelierele de lucru, iar pentru utilizatorii casnici reprezinta solutia ideala pentru slefuirea diverselor forme si materiale.

 • Masina de slefuit cu banda Metallkraft MBSM 150-200-2 este o masina de slefuit cu 2 trepte de viteza conceputa pentru realizarea operatiunilor de prelucrare a suprafetelor plane, a marginilor si a muchiilor rotunde, de debavurare si curatare a cordoanelor de sudura. Acest model este recomandat utilizatorilor profesionisti si amatori cu cerinte ridicate si...

 • Masina de slefuit cu banda Holzmann MSM 150 este o masina economica de slefuit cu banda care datorita motorului puternic si constructiei robuste este ideal pentru utilizatorii profesionisti din atelierele de reparatii si producatorii de serii mici.

 • Masina de slefuit cu banda Optimum BSM 75 este o masina de slefuit cu utilizare industriala conceputa pentru realizarea operatiunilor de prelucrare a suprafetelor plane, a marginilor si a muchiilor rotunde, de debavurare si curatare a cordoanelor de sudura.

 • Masina de slefuit cu banda Optimum BSM 150 este o masina de slefuit cu utilizare industriala conceputa pentru realizarea operatiunilor de prelucrare a suprafetelor plane, a marginilor si a muchiilor rotunde, de debavurare si curatare a cordoanelor de sudura.

 • Masina de slefuit cu banda Holzmann MSM 100PRO este o masina multifunctionala de slefuit ideala pentru prelucrarea profilelor si tevilor pe partea frontala, slefuirea muchiilor, a suprafetelor cilindrice pe partea din spate, iar partea superioara este ideala pentru slefuirea suprafetelor plane.

Se afişează 1-12 din 12 articole
Masina de slefuit cu banda

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste masini de slefuit cu banda fac parte din categoria masinilor de slefuit utilizata pentru prelucrari prin polizare ale unor suprafete plane, suprafete rotunde, muchii etc. Are o utilizare industriala si se poate folosi in operatii de debavurare si curatare a cordoanelor de sudura.

Se poate utiliza in domenii de prelucrare precum: ateliere mecanice, ateliere in care se prelucreaza metalul, industria constructiilor de masini etc.

Masina de prelucrat metal are ca si componente principale: banda abraziva, hote de exhaustare, limitator pentru material, masa de slefuit, suport pentru piesa, ecrane de protectie impotriva scanteilor si a spanului etc.

Specific acestei masini este viteza ridicata a benzii abrazive care asigura rezultate optime in exploatare.

Modelele de masini de slefuit cu banda sunt prevazute standard cu doua trepte de viteza, cu suprafata mare pentru slefuit si limitatoare ajustabile pentru uz general.

Banda are o rulare lina si precisa, datorita dotarii utilajului cu rola de antrenare cauciucata si masa cu strat de grafit.

Recomandari | Avantaje

Acest utilaj  tehnic este ideal atat pentru utilizatorii profesionisti, cat si pentru utilizatorii amatori, deoarece este foarte usor de folosit.

Vibratiile sunt reduse in timpul prelucrarii datorita motorului puternic cu care este dotat echipamentul pentru slefuit metal, acest lucru asigura o precizie ridicata in lucru.

Masina de slefuit metal cu banda este prevazuta cu un ecran de protectie impotriva scanteilor si spanului.

Banda abraziva se poate inlocui foare usor cu una noua, ne fiind necesare manevre complicate. Acest lucru se face cu ajutorul unui dispozitiv de schimbare rapida.

Aceste modele de masini de slefuit cu banda se pot folosi cu sau fara instalatie de aspiratie, in functie de gradul de prelucrabilitate.

Sunt recomandate pentru prelucrarea pieselor lungi. Unitatea de slefuire poate fi inclinata prin intermediul unei parghii de blocare.

Utilajul dispune de un sistem de tensionare prin arc, datorita caruia banda abraziva se poate retensiona automat.

Un avantaj important il constituie dotarea utilajului cu intrerupator pentru oprirea de urgenta care se declanseaza la tensiune joasa.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini de slefuit cu banda de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si HOLZMANN din Austria si METALLKRAFT si OPTIMUM din Germania.