Polizor de banc

Informatii utile

Polizor de banc Conține 10 produse.

Se afişează 1-10 din 10 articole
 • Polizorul dublu, universal Holzmann DSM 150 este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii semi-profesionisti. Motorul pe inductie cu functionare silentioasa nu necesita intretinere, iar pietrele de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare pentru ascutirea si debavurarea sculelor.

 • Polizorul dublu, universal Holzmann DSM 175 este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii semi-profesionisti. Motorul pe inductie cu functionare silentioasa nu necesita intretinere, iar pietrele de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare pentru ascutirea si debavurarea sculelor.

 • Polizorul de banc Optimum SM 175 este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii profesionisti. Motorul pe inductie cu rulmenti cu bile de calitate functioneaza silentions fara a necesita intretinere. Discurile de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare fiind ideal pentru realizarea operatiunilor de polizare si debavurare a...

 • Polizorul dublu, universal Holzmann DSM 200 este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii semi-profesionisti. Motorul pe inductie cu functionare silentioasa nu necesita intretinere, iar pietrele de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare pentru ascutirea si debavurarea sculelor.

 • Polizorul de banc Optimum SM 200 este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii profesionisti. Motorul pe inductie cu rulmenti cu bile de calitate functioneaza silentions fara a necesita intretinere. Discurile de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare fiind ideal pentru realizarea operatiunilor de polizare si debavurare a...

 • Polizorul dublu, universal Holzmann DSM 250 este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii semi-profesionisti. Motorul pe inductie cu functionare silentioasa nu necesita intretinere, iar pietrele de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare pentru ascutirea si debavurarea sculelor.

 • Polizorul de banc Optimum SM 250 este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii profesionisti. Motorul pe inductie cu rulmenti cu bile de calitate functioneaza silentions fara a necesita intretinere. Discurile de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare fiind ideal pentru realizarea operatiunilor de polizare si debavurare a...

 • Polizorul de banc Optimum SM 300 este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii profesionisti. Motorul pe inductie cu rulmenti cu bile de calitate functioneaza silentions fara a necesita intretinere. Discurile de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare fiind ideal pentru realizarea operatiunilor de polizare si debavurare a...

 • Polizorul de banc Optimum SM 200 Vario este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii profesionisti. Motorul pe inductie cu rulmenti cu bile de calitate functioneaza silentions fara a necesita intretinere. Discurile de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare fiind ideal pentru realizarea operatiunilor de polizare si debavurare a...

 • Polizorul de banc Optimum SM 250 Vario este conceput pentru exploatarea de catre utilizatorii profesionisti. Motorul pe inductie cu rulmenti cu bile de calitate functioneaza silentions fara a necesita intretinere. Discurile de polizat de calitate asigura rezultate optime in exploatare fiind ideal pentru realizarea operatiunilor de polizare si debavurare a...

Se afişează 1-10 din 10 articole
Polizor de banc

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste polizoare de banc sunt masini – unelte pentru slefuit metal, care se pot utiliza in toate atelierele in care au loc prelucrari in domeniul mecanic.

Au ca si componente principale doua discuri abrazive din corindon universale care pot fi utilizate pentru o gama larga de prelucrari prin slefuire cu costuri minime.

Aceste modele de polizoare de banc sunt proiectate pentru a fi utilizate de catre semi – profesionisti in slefuirea pieselor metalice.

Un polizor de banc pentru metal este utilizat, in special, pentru ascutirea si debavurarea sculelor, dar, de asemenea, are o utiliazare universala si este cel mai potrivit echipament de slefuit pentru prelucrari de polizare a diverse materiale precum: materile metalie, materiale neferoase, materiale plastice, materiale din lemn etc.

Pietrele polizoare au, pe ambele parti, carcase care protejeaza operatorul impotriva emisiei de scantei.

Acesta masina – unealta pentru prelucrat metal este dotata cu urmatoarele elemente:

 •   Piatra de degrosat;
 •   Piatra de slefuit;
 •   Aparatoare impotriva scanteilor;
 •   Suport pentru piese etc;
 •   Rezervor cu lichid de racire etc.

Recomandari | Avantaje

Pentru ca piesa sa ajunga la forma si dimensiunile dorite este necesar ca operatiunea de slefuire sa se faca cu o mare precizie.

Pietrele de polizat au o calitate foarte buna si asigura precizie ridicata in exploatare.

De asemenea, rezultatele optime in prelucrarea sunt garantate si de motorul pe inductie cu care este dotata masina pentru slefuit metal.

De regula, aceste utilaje sunt livrate cu suport pentru piesa de prelucrat, care are o stabilitate foarte buna si poate fi reglat cu usurinta.

Stabilitatea ridicata in exploatare si lucrul lipsit de vibratii sunt asigurate de constructia solida a cadrului masinii care este realizat din aluminiu turnat.

Este dotat cu ecran de protectie plexiglas cu lupa pentru cele doua pietre abrazive cu rol de aparare impotriva scanteilor.

Acest echipament tehnic este ideal pentru explotarea continua de lunga durata, acest lucru datorandu – se motorului care nu necesita o intretinere deosebita.

Functionarea silentioasa in timpul prelucrarii este asigurata de un rotor echilibrat prevazut cu lagare de rostogolire.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de polizoare de banc de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria, HOLZMANN din Austria si OPTIMUM din Germania.