Masina de slefuit tevi

Informatii utile

Masina de slefuit tevi Conține 2 produse.

Se afişează 1-2 din 2 articole
Se afişează 1-2 din 2 articole
Masina de slefuit tevi

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste masini pentru slefuit tevi sunt masini de lustruit metal care au ca si componenta de baza o banda abraziva. Constructia masinii face posibila rularea benzii intre tamburi si are un spatiu prin care banda poate lua forma tevii ce urmeaza a fi prelucrata.

O masina pentru netezire metal se utilizeaza in operatii de slefuire, polizare, satinare etc.

Are in dotare o protectie la suprasarcina pentru motor, ceea ce prelungeste durata de utilizare a echipamentului.

Aceste utilaje tehnice se utilizeaza in domenii de prelucrare precum: ateliere mecanice, ateliere industriale, industria mecanica, ateliere de reparatii etc.

Masina pentru slefuit tevi are o constructie specifica care asigura viteza de lucru continua chiar si la sarcini diferite de prelucrare.

O masina pentru slefuit tevi se incadreaza in categoria masini pentru slefuit metal.

Este permisa slefuirea imbinarilor sudate a suprafetelor plane.

Recomandari | Avantaje

Acest echipament tehnic este fiabil si are o structura ergonomica. Se recomanda sa se utilizeze in atelierele de prelucrarea metal.

Este recomandat sa va alegeti masina de slefuit metal in functie de necesitatile de prelucrare, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Functionarea eficienta a acestei masini – unelte este asigurata de posibilitatea reglarii continue a vitezei, reglare care se poate realiza prin intermediul unei rotite pozitionate ergonomic.

Un alt avantaj il constituie posibilitatea de schimbare rapida si facila a benzii abrazive.

Indiferent de gradul de dificultate al operatiei de prelucrare viteza benzii ramane constanta.

Cu acest echipament pot fi prelucrate si tevile fixe, deja montate, deoarece are in dotare un maner flexibil.

Aceasta masina pentru slefuit tevi are un raport excelent calitate-pret.

Un avantaj important il constituie efortul redus in exploatare, deoarece prelucrarea se face intr – un mod ergonomic, operatorul lucrand cu ambele maine.

Acest model este cel mai potrivit pentru slefuirea imbinarilor sudate ale pieselor din otel inoxidabile evitand decolorarea acestora, lucru care se datoreaza faptului ca banda abraziva este conductoare de caldura. Aceasta ramane tensionata si sub sarcina.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini pentru slefuit tevi de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria si HOLZMANN din Austria.