Masina de slefuit mediu umed si uscat

Informatii utile

Masina de slefuit mediu umed si uscat Conține 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 articole
Se afişează 1-4 din 4 articole
Masina de slefuit mediu umed si uscat

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste masini de slefuit in mediu uscat si umed sunt utilizate pentru operatiuni de ascutire atat in mediu umed, cat si in mediu uscat. Uneori, pentru anumite piese, este mai eficienta slefuirea in mediu umed decat slefuirea in mediu uscat.

Acest model de masina de slefuit metal are o arie de exploatare universala fiind utilizate pentru ascutirea precisa, rapida si usoara a mai multor tipuri de scule.

Masina – unealta pentru slefuit are un design model, fiind fabricata din tabla de otel si dispune de un motor puternic care face posibila realizarea unor rezultate optime de prelucrare.

O masina de polizat are ca si componente urmatoarele elemente:  doua pietre de polizat, aparatoare pentru scantei, rezervor cu apa pentru slefuirea umeda.

La acest tip de masina, una dintre pietrele abrazive poate rula la turatie mare in mediu uscat, ceea ce face posibila ascutirea in diferite moduri.

Comutatorul de pornire – oprire, cu care este dotat echipamentul de polizat, este pozitionat in partea frontala a acestuia, lucru care permite actionarea rapida si facila a utiliajului tehnic.

Recomandari | Avantaje

Aceasta masina se recomanda atat utilizatorilor profesionisti, cat si celor amatori.

Este recomandat sa va alegeti masina de slefuit metal in functie de necesitatile de prelucrare, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Piatra pentru slefuit in mediu umed ruleaza cu o viteza redusa, ceea ce ofera siguranta in timpul prelucrarii asigurand o emisie termica redusa care nu afecteaza duritatea sculelor.

Acest utilaj tehnic profesional pentru slefuit in mediu umed si uscat este livrat standard cu ecran de protectie din pexiglas cu lupa pentru piatra care slefuieste in mediu uscat, care are rolul de protectie impotriva scanteilor.

Pentru alegerea utilajului trebuie sa se țina cont și de volumul producției, echipamentul de slefuit in mediu uscat si umed poate fi folosit pentru productia de serie mijlocie, mica sau industriala.

Aceasta masina pentru slefuit metal are un raport excelent calitate – pret.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini de slefuit in mediu uscat si umed de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria, HOLZMANN din Austria si HOLZSTAR din Germania.