Masina de slefuit combinata

Informatii utile

Masina de slefuit combinata Conține 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 articole
Se afişează 1-4 din 4 articole
Masina de slefuit combinata

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste masini pentru slefuit metal combinate fac parte din categoria de masini pentru slefuit si au ca si componete de baza pietre abrazive, benzi abrazive sau perii de sarma.

Sunt utilizate mai ales in ateliere mici si mijlocii deoarece pot executa mai multe tipuri de operatii de slefuire cu costuri minime.

Materiale care pot fi prelucrate cu acest tip de masina tehnica pentru slefuit metal sunt: materiale matelice, materiale neferoase, materiale plastice, lemn etc.

Dispune de polizor cu banda abraziva sau perie de sarma si piatra abraziva pentru prelucrari universale.

Acest model de echipament este dotat cu: piatra abraziva, banda de slefuit sau perie rotunda din sarma, aparatoare impotriva scanteilor, suport pentru piese, sistem iluminare LED, bloc diamant pentru rectificarea pieselor de lucru.

Aceasta masina – unealta se utilizeaza, in mod special, pentru operatii de debavurare a contururilor si slefuire a suprafetelor.

Poate fi utilizata intensiv datorita motorului puternic si rezistent.

Acest polizor profesional este dotat cu ecran de protectie confectionat din plexiglas cu lupa pentru ambele pietre de slefuit, impotriva emisiei de scantei.

Recomandari | Avantaje

Masina are in dotare un cadru stabil din aluminiu care asigura o functionare lipsita de vibratii si are atasat un rezervor special pentru lichid de racire.

Componentele masinii pentru slefuit combinata au o calitate ridicata ceea ce asigura o durata prelungita de utilizare a echipamentului.

Pentru a schimba banda abraziva repede si usor nu este nevoie de scule speciale, acest lucru reprezinta un avantaj important.

Acest echipament tehnic este foarte usor de utilizat si asigura debavurarea rapida si facila a unor profile complexe.

Motorul si rotorul au o functionare silentioasa si asigura o rezultate foarte bune in exploatare.

Bratul de slefuire are un strat superficial de grafit care faciliteaza alunecarea benzii abrazive si prelungeste durata de utilizare a acesteia. Opritorul de pe bratul de slefuire asigura fixarea optima a piesei de lucru in timpul prelucrarii.

Un avantaj important il constituie efortul redus in exploatare, deoarece prelucrarea se face intr – un mod ergonomic, operatorul lucrand cu ambele maini.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini pentru slefuit combinate de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria, HOLZMANN din Austria si OPTIMUM din Germania.