Masina de polisat metal

Informatii utile

Masina de polisat metal Conține 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 articole
  • Masina pentru polisat Holzmann DSM 150PS se adapteaza perfect aplicatiilor de slefuire si lustruire a diverse lor materiale. Prin schimbarea discurilor si pastelor de polisat, se pot dobandi diferite rezultate de lucru - de la suprafete mate la suprafete netede oglinda.

  • Masina pentru polisat Holzmann DSM 200PS se adapteaza perfect aplicatiilor de slefuire si lustruire a diverse lor materiale. Prin schimbarea discurilor si pastelor de polisat, se pot dobandi diferite rezultate de lucru - de la suprafete mate la suprafete netede oglinda.

  • Masina pentru polisat Optimum PSM 200 se adapteaza perfect pentru slefuirea si lustruirea optima a diverse materiale. Prin schimbarea discurilor de polisat si pastelor de polisat, se pot dobandi diferite rezultate de lucru - de la suprafete mate la suprafete netede oglinda.

  • Masina pentru polisat Optimum PSM 250 se adapteaza perfect pentru slefuirea si lustruirea optima a diverse materiale. Prin schimbarea discurilor de polisat si pastelor de polisat, se pot dobandi diferite rezultate de lucru - de la suprafete mate la suprafete netede oglinda.

Se afişează 1-4 din 4 articole
Masina de polisat metal

Aplicabilitate | Utilizare

Aceasta masina pentru polisat este special conceputa pentru lucrari de lustruire a numeroase materiale precum: materiale metalice sau neferoase, materiale plasctice, lemn.

Modelul de masina pentru slefuit metal functioneaza cu ajutorul unui motor puternic si silentios.

O masina de lustruit este dotata cu o constructie stabila care permite exploatarea intensiva de catre utilizatorii profesionisti a echipamentului tehnic.

Masina pentru polisat piese metalice este dotata cu o carcasa din aluminiu turnata foarte rezistenta.

Aceasta masina este dotata atat cu disc pentru lustruire fina, cat si cu disc pentru lustruire dura, lampa de lucru, bloc diamant pentru nivelarea discului de polizat, aparatoare impotriva scanteilor, rezervor cu lichid de racire incorporat.

Este livrata standard cu picioare din cauciuc pentru evitarea vibratiilor.

Nivelul vibratiilor in exploatare este redus datorita unor tampoane cauciucate cu care este prevazuta acesta masina pentru polisat.

Acest echipament tehnic este fiabil si are o structura ergonomica. Se recomanda sa se utilizeze in atelierele de prelucrarea metal.

Recomandari | Avantaje

Se recomnada utilizatorilor amatori si nu numai, avand preturi de achizitie rentabile.

Este recomandat sa va alegeti masina de slefuit metal in functie de necesitatile de prelucrare, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Functionarea indelungata a acestui utilaj tehnic este asigurata de rotorul cu rulmenti din dotare.

Cu acest tip de masina – unealta se poate executa operatia de debavurare, rapid usor si eficient.

De asemenea, se adapteaza foarte usor operatiilor de lustruire si slefuire pentru diverse materiale.

Cu ajutorul discurilor si pastelor de polisat optionale, cu aceasta masina se pot realiza operatii de lustruire oglinda si polisare a diverse materiale.

Cu aceast utilaj se pot realiza prelucrari foarte fine a suprafetelor, indiferent de tipul pieselor metalice.

Functionarea silentioasa este asigurata de un rotor echilibrat prevazut cu lagare de rostogolire cu bile de calitate ce garanteaza o durata lunga si uniformitate in exploatare.

Este una dintre cel mai sigure masini pentrulustruit, iar acest lucru se datoreaza intrerupatorului cu declansare la tensiune joasa si butonul de oprire in caz de avarie.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini pentru polisat de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria, HOLZMANN din Austria si OPTIMUM din Germania.