Masina de slefuit metal cu disc

Informatii utile

Masina de slefuit metal cu disc Conține 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 articole
Se afişează 1-4 din 4 articole
Masina de slefuit metal cu disc

Aplicabilitate | Utilizare

Aceasta masina pentru slefuit cu disc a fost proiectata pentru a executa operatii de prelucrare a metalului si nu numai. Cu acest tip de masina mai pot fi prelucrate si materiale neferoase, lemn, materiale plastice etc.

Modelele de masini pentru slefuit metal sunt prevazute cu masa inclinabila in functie de natura operatiunilor. Masa echipamentului este prevazuta cu canle T destinate fixarii mitrei unghiulare.

Acest utilaj tehnic este dotat cu un cadru stabil cu tampoane de cauciuc care reduc nivelul vibratiilor in exploatare si este ideal pentru executarea operatiilor de slefuire groasa, fina si finisare.

Masina de slefuit cu disc este prevazuta cu un sasiu stabil si solid, acesta asigura prelucrarea sigura, fara vibratii si torsiune. Dispune de frana incorporata care are rolul de a opri discul de slefuire.

Componentele de baza ale acestei masini sunt: limitator unghiular reglabil, doua discuri de slefuit, mese inclinabile, frana disc, dispozitiv pentru slefuire circulara, ventilator incorporat, intrerupator protectie motor etc.

Aceasta masina – unealta pentru slefuit metal are, printre componentele standard, o hota de exhaustare , montata sub masa de lucru, care asigura aspirarea optima a spanului si prafului sau a rumegusului.

Recomandari | Avantaje

Datorita motorului puternic se obtin rezultate foarte bune, acesta fiind foarte rezistent in utilizari de lunga durata.

Functionarea lina si echilibrata se datoareaza suportului discului abraziv. Acesta este confectionat din aluminiu.

Unul dintre avantaje il constituie posibilitatea de a prelucra deferite piese de lucru, iar acest lucru se datoreaza opritorului unghiului inclinabil.

Pentru evitarea prafului se recomanda utilizarea unui cartus de filtrare.

Aceasta masina pentru slefuit cu disc are un raport excelent calitate-pret.

De asemenea, un avantaj important il constituie efortul redus in exploatare, deoarece prelucrarea se face intr – un mod ergonomic, operatorul lucrand cu ambele maini.

Acest tip de utilaj tehnic poate fi folosit pentru prelucrarea unei mari varietati de piese. Ele pot fi considerate masini – unelte universale. Largirea posibilitatilor tehnologice ale acestor masini pentru slefuit cu disc se asigura prin echiparea cu dispozitive auxiliare.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini pentru slefuit cu disc de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria, HOLZMANN din Austria si OPTIMUM din Germania.