Masina de satinat metal

Informatii utile

Masina de satinat metal Conține 1 produs.

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Masina pentru satinat Holzmann SM 100 este ideala pentru realizarea diferitelor operatiuni de slefuire, polisare, satinare etc. Aceasta masina este potrivita pentru prelucrarea materialelor, precum: otel inoxidabil, metale neferoase, otel etc. Aceasta masina este conceputa si pentru debavurare, curatarea si indepartarea ruginii si rezidurilor de vopsea de...

Showing 1 - 1 of 1 item
Masina de satinat metal

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste tipuri de masini de satinat reprezinta masini de lustruit metal care au ca si componente principale doua discuri pentru polisare. Aceste discuri sunt actionate de un motor electric.

In functie de rugozitatea ceruta dupa prelucrare, la acest model de masina pentru prelucrat metal se pot monta diverse tipuri de discuri pentru polisare.

Acest echipament se utilizeaza pentru operatiuni de slefuire, polisare, lustruire, debavurare, netezire, indepartarea ruginii a diverselor materiale: materiale neferoase, materiale feroase, otel inoxidabil, aluminiu, otel, materiale plastice, lemn, fonta etc.

Specifice acestiu model de masina pentru prelucrat metal sunt: discul abraziv, manerul cu ecran de protectie si sculele.

Domeniile de prelucrare a metalului in care se utilizeaza aceste utilaje tehnice sunt atelierele mecanice, ateliere industriale, industria mecanica si ,de asemenea, pot fi utilizate si in ateliere de reparatii.

Are in dotare un motor puternic, cu un cuplu ridicat si protectie la suprasarcina.

O masina pentru satinat se incadreaza in categoria masini pentru slefuit metal.

Recomandari | Avantaje

Se recomanda sa stiti aplicatiile la care aceste masini – unelte pentru slefuit metal pot fi utilizate inainte de a le achizitiona, deoarece, in felul acesta, veti sti in ce buget sa va incadrati si utilajul va fi mai eficient.

Durata de utilizare este mai lunga datorita constructiei solide a echipamentului. Pentru o durata lunga de viata a acestei masini, carcasa angrenajului a fost confectionata din aluminiu turnat sub presiune.

Un avantaj il reprezinta efortul redus in exploatare, deoarece lucrul se face intr – un mod ergonomic, operatorul lucrand cu ambele maine.

Indiferent de sarcina de lucru, aceasta masina este conceputa astfel incat viteza de lucru sa se mentina constanta.

Adaptarea optima la piesa de prelucrat este posibila datorita reglajului continuu si variabil al vitezei de lucru.

Aceasta masina pentru satinat asigura un raport foarte bun calitate-pret.

Pentru alegerea utilajului se ține cont și de volumul producției, echipamentul de satinat poate fi folosit pentru productia de serie mijlocie, pentru lucrari mici sau industriale.

Este foarte important sa vă ghidați după pricipalele caracteristici ale tipurilor de mașini pentru slefuit si dupa dimensiunile elementelor componente principale.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini pentru satinat de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria si HOLZMANN din Austria.