Masina debavurat si sanfrenat

Informatii utile

Masina debavurat si sanfrenat Conține 2 produse.

Se afişează 1-2 din 2 articole
  • Masina pentru debavurat si sanfrenat Metallkraft KE 6 este ideala pentru realizarea operatiunilor de debavurare si sanfrenare a diferitelor materiale. Acest model se adapteaza perfect atat pentru muchii interioare, cat si exterioare, dar si pentru raze frezate sau gaurite cu diametrul minim de 20 mm.

  • Masina pentru debavurat si sanfrenat Metallkraft KE 10 este o masina profesionala conceputa, in special, pentru realizarea operatiunilor de debavurare, sanfrenare si pentru pregatirea operatiunii de sudare. Motorul rezistent face aceasta masina ideala pentru industria de prelucrare a metalului si industria constructoare de masini.

Se afişează 1-2 din 2 articole
Masina debavurat si sanfrenat

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste masini pentru debavurat si sanfrenat sunt destinate slefuirii metalului, au ca si componenete principale niste freze utilizate, in mod special, in operatiile de debavurare si safrenare.

Dupa prelucrare, marginile pieselor de lucru pot ramane cu imperfectiuni numite bavuri. Acestea trebuie indepartate pentru a putea face o alta prelucrare. Rolul acestei masini pentru debavurat si sanfrenat este de a asigura aceasta indepartare.

Sanfrenarea reprezinta un procedeu care face posibila imbinarea in diferite unghiuri a pieselor metalice si asigura o fixare precisa.

Domeniile de prelucrare  in care se utilizeaza aceste masini – unelte sunt: industria constructiilor de masini, industria mecanica si industria de prelucrare a metalului.

Componentele principale ale acestei masini – unelte sunt: cap frezor si  placi rabatabile.

Cu acest tip de masina se pot prelucra diverse materiale precum: aluminiu, otel, inox, materiale plastice etc.

Motorul masinii pentru debavurat si sanfrenat are un cuplu puternic fiind prevazut cu protectie la suprasarcina.

Recomandari | Avantaje

Acest model poate fi utilizat atat pentru muchii interioare, cat si exterioare. De asemenea, se poate adapta usor in functie de dimensiunile piesei, deoarece este prevazuta cu viteza care se poate regla continuu sau variabil.

O masina pentru debavurat si sanfrenat are o greutate redusa si un aspect ergonomic, ceea ce faciliteaza manipularea si creste precizia de prelucrare.

De asemenea, acest tip de masina de slefuit metal face posibila prelucrarea cu usurinta a diverselor contururi.

O masina pentru debavurt si sanfrenat este ideala pentru realizare tesiturilor la colturi sau muchii.

Un criteriu important in alegerea utilajului tehnic pentru debavurat si sanfrenat este accesul facil la elementele de control ale echipamentului, ceea ce conduce la utilizarea ușoară a acestuia.

Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debavurarea si sanfrenarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

În funcție de domeniile dumneavoastră de prelucrare cu privire la masini pentru slefuit, este recomandat să ajungeți la un număr limitat de opțiuni.

Este foarte important sa vă ghidați după pricipalele caracteristici ale tipurilor de mașini de găurit si dupa dimensiunile elementelor componente principale.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini pentru debavurat si sanfrenat de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si METALLKRAFT din Austria.