Masina de slefuit cutite de gravat

Informatii utile

Masina de slefuit cutite de gravat Conține 2 produse.

Se afişează 1-2 din 2 articole
Se afişează 1-2 din 2 articole
Masina de slefuit cutite de gravat

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste cutite de gravat se ascut pe fata de degajare. Ascutirea poate fi executata pe masini universale folosind, un accesoriu special al acestora sau pe masini speciale.

Principalele caracteristici ale acestor masini de ascutit piese metalice sunt: dimensiunile minime si maxime ale cutitului de gravat, cursa maxima de ascutire.

Aceste masini – unelte asigura pozitionarea corecta a sculei abrazive.

Miscarile de lucru ale acestui echipament tehnic sunt legate de motorul hidraulic care executa miscari rectilinii alternative.

Sculele noi se ascut mai intai pe fata de de asezare si apoi pe fata de degajare. Reascutirea se executa numai pe fata de degajare.

Scula abraziva este actionata de un motor care asigura un numar mare de rotatii in vederea depasirii domeniului in care este posibila generarea vibratiilor. Scula impreuna cu motorul de antrenare se rotesc in raport cu o sanie care poate executa deplasari rectilinii fiind actionata de un motor hidraulic.

Arborele, sub actiunea unui motor de rotatie, se poate roti antrenand si discul de divizare. In timpul rotirii discului divizor, prin sistemul de comanda, se asigura patrunderea lichidului spre cealalta parte a pistoanelor.

Recomandari | Avantaje

Se recomanda utilizarea acestor masini pentru ascutit cutite de gravat in operatiile pentru care au fost concepute.

Acest model de masina de slefuit trebuie ales in functie de operatiile la care va fi supus si de bugetul disponibil.

Cu acest timp de masini – unelte se pot efectua operatii de prelucrare metal precum: ascutire cutite pentru strung, ascutire freze si ale altor diverse modele de cutite si freze, fiind ideale pentru ascutirea sculelor de gravare.

Axul de slefuit are o precizie foarte ridicata ceea ce duce la rezultate optime ale masinii.

Precizia foarte buna a acestei masini pentru slefuit piese din metal este asigurata de constructie sa robusta care reduce considerabil vibratiile.

Datorita posibilitatilor multiple de pozitionare a sculelor ce urmeaza a fi ascutite, aceasta masina tehnica are o utilizare universala.

Multiplele posibilitati de rotire si fixare permit ascutirea suprafetelor de diferite forme: cilindrice, conice etc.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini pentru ascutit cutite de gravat de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria, HOLZMANN din Austria si OPTIMUM din Germania.