Masina de tesit margini

Informatii utile

Masina de tesit margini Conține 1 produs.

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Masina pentru tesit margini Metallkraft KE 16 este o masina profesionala conceputa pentru realizarea de operatiuni de debavurare si tesire dar si pentru pregatirea imbinarii de sudura. Aria de utilizare a acestui model il reprezinta industria constructoare de masini, atelierele pentru montaje etc. Aceasta masina poate debavura piese cu grosimi de pana la...

Showing 1 - 1 of 1 item
Masina de tesit margini

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste masini pentru tesit margini se incadreaza in categoria masinilor pentru slefuit si au ca si componente principale doua freze independente care executa operatia de frezare a marginilor pieselor metalice, indiferent de forma acestora, la diverse unghiuri. Cu acesta masina, pe langa metale, pot fi prelucrate si materiale neferoase sau plastice.

Dupa prelucrare, marginile pieselor de lucru pot ramane cu imperfectiuni numite bavuri. Acestea trebuie indepartate pentru a putea face o alta prelucrare. Rolul acestei masini pentru tesit margini  este de a asigura aceasta indepartare.

Asigura o precizie ridicata in prelucrare, de aceea se utilizeaza numaidecat in atelierele pentru constructii metalice, ateliere de montaj etc.

Componentele de baza alea acestui utilaj sunt: cap frezor, placute reglabie, maner frontal, scule etc.

Scopul pentru care aceasta masina – unealta a fost proiectata este acela de a executa operatii de sanfrenare a muchiilor drepte si debavurare.

Rolul echipamentului tehnic pentru slefuit este de a pregati piesele pentru operatia de sudare.

Motorul acestui tip de masina pentru prelucrat metal are un cuplu puternic si este dotat cu protectie la suprasarcina.

Recomandari | Avantaje

Unele masini pentru tesit margini sunt mobile, usor de manevreat, lucru care face posibila prelucrarea pieselor de dimensiuni foarte mari fara sa fie nesesara mutarea acestora.

Pentru a executa o munca fara efort, acest model de utilaj a fost conceput pentru a se manevra cu ambele maini.

Indepartarea muchiilor se realizeaza rapid si usor, ceea ce face masina pentru tesit margini sa fie ideala pentru operatii de lucru usoare sau medii.

Un avantaj il constituie facilitatea de a regla unghiul si adancimea de frezare in functie de rezultatele dorite.

Datorita constructiei sale robuste, masina asigura lucrul fara vibratii si, mai ales, fara bavuri.

Un aspect important in alegerea utilajului tehnic pentru tesit margini este accesul rapid si usor la elementele de control ale echipamentului, ceea ce conduce la utilizarea ușoară a acestuia.

Avansul usor si rezistenta redusa la frecare sunt asigurate de rigla de ghidare calita care este prevazuta cu role integrate.

Producatori si game

metall-maschinen.ro ofera o gama larga de masini pentru tesit margini de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria si METALLKRAFT din Germania.