Masina hidraulica pentru decupat

Informatii utile

Masina hidraulica pentru decupat 

Masina hidraulica pentru decupat

Aplicabilitate | Utilizare

Masina hidraulica pentru decupat functioneaza prin intermediul unui sistem de actionare hidraulica care asigura o productivitate rdicata.

Decuparea reprezinta, de fapt, operatia de prelucrare prin taiere a unor benzi din metal sau a unor bare de otel, aceasta aplicatie se realizeaza cu ajutorul unei masini pentru decupat.

De regula, decuparea unei foi de metal se executa dupa anumite sabloane.

Aceasta masina este dotata standard cu urmatoarele elemente: set cutite, limitator material, mitra unghi, pedala de actionare etc.

Masina hidraulica pentru decupat  este utilizata pentru debitarea benzilor laminate din tabla. Pe aceasta masina se poate executa debitarea in unghi a fasiilor de tabla. Taierea are loc prin deformare elastica si plastica.

Uneori decupare nu este succedata de o alta prelucrare, dar in cele mai multe cazuri foaia de tabla este debitata pentru a fi supusa mai apoi unei alte operatii de prelucrare precum: indoirea unui colt de tabla, indoirea unei margini etc.

Aceasta masina tehnica pentru decupat tabla asigura operatia de debitare a fasiei metalice la diferite unghiuri.

In general, acest tip de echipament este exploatat de utilizatorii profesionisti in productia de serie mica sau de serie mijlocie.

Recomandari | Avantaje

Datorita costurilor reduse pentru intretinerea unei masini de decupat, decuparea foii metalice este un procedeu de prelucrare relativ ieftin.

Cu acest tip de masina – unealta se poate decupa aproape orice fel de material, chiar si materialele care par greu de debitat cum ar fi inoxul, titanul sau aliaje din aluminiu tratate termic.

Eficienta unei masini pentru debitat este caracterizata de rezultatele de calitate pe care le ofera, la un pret cat mai bun.

Acest echipament reprezinta varianta optima in prelucrarile de decupare ce se desfasoara, de cele mai multe ori, in atelierele de productie.

Elementele de control sunt pozitionate ergonomic pe panoul de comnda si control pentru o actionare rpida.

Functionarea fara vibratii sau torsiune este garantata de cadrul robust al utilajului.

Cu acest tip de echipament tehnic pentru decupat se pot realiza si debitari in serie, iar acest lucru de datoreaza limitatoarelor reglabile cu care este dotat.

Producători si game

metall-maschinen.ro  ofera o gama larga de masini hidraulice pentru decupat de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria.