Masina electrica indoit teava

Informatii utile

Masina electrica indoit teava 

Masina electrica indoit teava

Aplicabilitate | Utilizare

Masina electrica pentru indoit tevi este conceputa pentru a asigura realizarea indoirilor unei game largi de tevi de diferite dimensiuni din diferite materiale.

Acest tip de masina electrica pentru indoit tevi este dotat cu un motor electric ce realizeaza operatiunea de indoire in mod similar modelelor de aparate electrice de indoit, cu ajutorul unui segment de indoire dotat cu role si inel si a unui papuc de glisare.

Aceste masini electrice de indoit teava si profile sunt actionate cu ajutorul a doua pedale ce controleaza avansul pistonului.

Masina electrica pentru indoit este dotata cu urmatoarele componente importante: afisaj digital pentru unghiul de indoire, intrerupator pentru oprirea de urgenta.

Acest tip de masina electrica pentru indoit tevi este solutia cea mai ieftina si eficienta pentru realizarea numeroaselor operatiuni din atelierele de prelucrare metalica sau in santierele de constructii, fabricile de mobila, realizarea gardurilor, in general in domeniile unde este necesara prezenta tevilor indoite.

Dispozitivul electric pentru indoit tevi permite indoirea la rece a tevilor pentru: transformatoare, esapamente, garduri de protectie, mobilier metalic, conducte hidraulice in limita caracteristicilor tehnico – constructive.

Aceste masini de indoit tevi realizeaza curbarea tevilor prin presarea acestora de catre bacul din capatul pistonului ce trece printre doua bacuri care fixeaza teava.

Recomandari | Avantaje

Fiecare model de masina de indoit isi are aria ei de utilizarea, dar trebuie avut in vedere ca aceste dispozitive de indoit teava faciliteaza obtinerea unor produse de calitate ridicata la preturi mici.

Pentru realizarea operatiilor de indoire a tevilor cu o calitate ridicata a executiei si o productivitate ridicata sunt utilizate masini electrice pentru indoit tevi.

Calitatea ridicata a productiei este asigurata prin afisajul digital pentru unghiul de indoire cu care sunt prevazute aceste masini tehnice de indoit tevi.

Aceste masini profesionale pentru prelucrat tevi pot fi achizitionate la preturi mici, direct de la furnizori externi prin achizitie intracomunitara.

Datorita numeroaselor posibilitati de indoire aceasta masina este destinata exploatarii de catre utilizatorii profesionisti.

Aceasta masina – unealta este dotata cu un motor puternic care asigura obtinerea de rezultate optime chiar si la utilizarea indelungata.

Producători si game

metall-maschinen.ro  ofera o gama larga de masini electrice pentru indoit tevi de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria.