Masina motorizata pentru roluit profile

Informatii utile

Masina motorizata pentru roluit profile 

Masina motorizata pentru roluit profile

Aplicabilitate | Utilizare

Unele masini motorizate de roluit profile pot fi prevazute cu trei sau patru role actionate de motoare electrice in doua trepte, transmisia realizandu – se prin intermediul unor role dintate.

Aceste echipamente sunt usor de operat, garantand obtinerea pieselor cu geometrie repetabila, datorita ansamblului de role cu deplasare electro – hidraulica. In constructia masinilor de roluit profile motorizate, batiul este sudat, fiind proiectat astfel incat sa minimalizeze deformarile aparute in timpul operatiunii de roluire.

Roluirea dupa forma sau roluirea prin rotire sunt cele doua tipuri de operatiuni utilizate la realizarea unei forme din profil cu ajutorul unor matrite.

Masina motorizata pentru roluit profile este conceputa pentru roluirea unei game largi de tevi si profile, putand fi echipata cu numeroase seturi de role pentru roluirea otelului, aluminiului, inoxului etc.

Aceasta masina pentru curbat profile poate fi utilizata atat in pozitie verticala, cat si in pozitie orizontala.

La acest tip de masina, sistemul de comanda prin actionare cu ajutorul pedalei permite schimbarea sensului de rotatie a rolelor (stanga/dreapta).

Recomandari | Avantaje

Corectitudinea montajului echipamentului duce la o functionare eficienta si precisa.

Datorita ariei extinse de exploatare, acest model este destinat exploatarii profesionale de catre utilizatorii profesionisti si in atelierele de prelucrari metalice.

Exploatarea lipsita de vibratii si torsiune este garantata de constructia robusta a utilajului tehnic pentru prelucrari metalice.

Aceasta masina se roluit este echipata cu role confectionate dintr – un otel special, fiind calite pentru asigurarea unor rezultate optime in exploatare si pentru a nu se deforma.

Toate elementele de control sunt dispuse ergonomic pe standul de comanda si control.

Masina este ideala pentru roluirea tevilor si profilelor din otel, aluminiu, inox si alte materiale. 

Este important sa se cunoasca modul in care masina este conceputa si modalitatea de utilizare a acesteia pentru a putea fi exploatata corect.

Este recomandat sa va alegeti masina motorizata pentru roluit profile in functie de necesitatile de prelucrare, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti. 

Producători si game

MasiniUnelteRo.ro  ofera o gama larga de masini motorizate pentru roluit profile de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si HOLZMANN din Austria si METALKRAFT din Germania.