Ghilotina hidraulica cu culisa

Informatii utile

Ghilotina hidraulica cu culisa 

Ghilotina hidraulica cu culisa

Aplicabilitate | Utilizare

Pentru actionarea organului de lucru  al acestor masini – unelte de debitat se folosesc mecanisme de transformare a miscarii de rotatie in miscare rectilinie alternativa (unghi de taiere variabil) si sisteme hidraulice sau hidromecanice corespunzatoare.

In cazul miscarii rectilinii alternative, la aceste ghilotine hidraulice cu unghi de taiere variabil , deplasarea lamei se poate face dupa o directie inclinata.

Aceste masini unelte pentru taiat se utilizeaza la debitarea semifabricatelor dupa o directie inclinata.

In cazul actionarii hidraulice, ansamblul cinematic al masinii are la baza, de obicei, un mecanism biela manivela care este actionat de la un motor electric prin intermediul unui reductor. Mecanismul de actionare este prevazut cu un volant care asigura utilizarea rationala a energiei consumata de motor precum si cu un cuplaj si o frana cu ajutorul carora se poate realiza regimul de functionare.

Ghilotinele hidraulice cu sistem de forfecare realizeaza taierea prin intermediul unui brat ce se misca pe un rulment. Bratul cu care este dotata ghilotina hidraulica se misca dintr – un punct superior pana aproape de cadrul ghilotinei si permite fixarea unei suprafete mari a foii metalice pana in punctul de taiere.

Recomandari | Avantaje

Aceste masini asigura o debitare precisa datorita traiectoriei lamei dupa o directie inclinata.

Actionarea unei masini pentru debitat se realizeaza facil datorita dotarii cu pedala de actionare.

Este prevazuta cu numeroase dispozitive de siguranta care garanteaza o exploatare sigura a acesteia precum: doua chei pentru pornire (masina nu porneste decat dupa ce sunt introduse in panoul de comanda cele doua chei), switch – uri limitatoare, intrerupator pentru oprirea de urgenta a ghilotinei etc.

Prelucrarea se realizeaza fara bavuri acest lucru datorandu – se cutitelor de calitate cu care este dotata ghilotina hidraulica.

Exploatarea fara vibratii este garantata de constructia robusta a acestui utilaj hidraulic cu unghi de taiere variabil.

Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debitarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.

Utilajele trebuie alese in functie de caracteristicile masinilor de taiat si dimensiunile elementelor componente.

Nu utilizati echipamentul daca prezinta defectiuni, decat dupa ce acestea au fost remediate.

Producători si game

meatll-maschinen.ro  ofera o gama larga de ghilotine hidraulice cu unghi de taiere variabil de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria.