Abkant manual cu falca superioara si cea inferioara segmentate

Informatii utile

Abkant manual cu falca superioara si cea inferioara segmentate 

Abkant manual cu falca superioara si cea inferioara segmentate

Aplicabilitate | Utilizare

Abkanturile sunt masini utilizate pentru indoirea foii metalice, iar in cazul productiilor mici spre medii, acestea pot realiza fara probleme aplicatiile de indoire.

Aceste abkanturi cu falca superioara si inferioara segmentate sunt utilaje manuale folosite la indoirea tablei, care sunt prevazute cu falci segmentate.

Abkantul manual cu falca superioara si inferioara segmentate permite realizarea a numeroase operatiuni de indoire fiind ideal pentru utilizarea in atelierele de tinichigerie, atelierele de reparatii etc.

Acest model de abkant este prevazut cu urmtoarele elemente: lame segmentate, pedala de actionare, suport etc.

Acestea sunt ideale pentru indoirea diferitelor forme atipice.

Acest abkant manual este masina universala ideala pentru indoirea tablei, fiind recomandat mestesugarilor si atelierelor de reparatii.

Aceasta presa tabla este prevazuta cu o constructie robusta si un design modern.

Este dotat cu un cilindru ajutator robust care permite prelucrarea foilor metalice cu grosimi variabile.

Recomandari | Avantaje

Orice model de abcant veti alege pentru activitatea dumneavoastra, acestea va pot creste productivitatea in atelierul de constructii metalice, oferind mai multe posibilitati de productie.

Este recomandat deoarece actionarea falcii superioare se face cu ajutorul pedalei de picior, mainile fiind libere pentru coordonarea piesei de prelucrat. Totodata, poate fi actionat rapid si usor si cu ajutorul manerului.

Acest abkant manual se caracterizeaza printr-un un raport pret - calitate optim.

Pedala de picior cu insertii de cauciuc, anti-alunecare, garanteaza o exploatare sigura.

Lagarele cu autolubrifiere garanteaza o functionare precisa a acestui echipament pentru indoit tabla.

Falca inferioara se adapteaza usor la grosimea tablei de prelucrat si falca superioara, inalta, permite prelucrarea profilelor inalte.

Unul dintre avantajele utlizarii acestui model de abcant pentru indoit tabla este acela ca este o masina unealta manuala care poate realiza o arie larga de operatiuni de indoire.

Un abkant cu lama segmentata, denumit de mesterii in domeniu si abkant segmentat sau abkant cu segmente, faciliteaza plierea cu usurinta a cutiilor datorita segmentelor lamei de indoire.

Pentru fiecare operatiune de indoire a foii metalice se recomanda sa fie gasit un abkant potrivit aplicatiei.

Producători si game

MasiniUnelteRo.ro  ofera o gama larga de abkanturi manuale cu falca superioara si inferioara segmentate de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si HOLZMANN din Austria si METALLKRAFT din Germania.