Abkant manual cu falci segmentate si pliabile

Informatii utile

Abkant manual cu falci segmentate si pliabile 

Abkant manual cu falci segmentate si pliabile

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste abkanturi cu falca superioara si inferioara segmentate si pliabile sunt echipamente manuale care ajuta la operatiunile de indoire a tablei si sunt similare cu abkanturile cu falca superioara si inferioara segmentate.

Un Abkant manual cu falca superioara si inferioara segmentate si pliabile este un abkant universal ideal pentru atelierele de tinichigerie, atelierele de reparatii etc.

Fata de utilajele din categoria anterioara, acestea sunt dotate cu o lama pliabila, care permite prelucrarea unor forme de dimensiuni mai mari ale indoirilor.

Un abkant presupune indoirea foii metalice cu ajutorul a doua falci. Falca superioara se ridica si pliaza foaia metalica prin presarea cu falca inferioara.

Falca superioara permite, de regula, deplasarea in sus si in jos pentru a facilita indoirea la unghi pozitiv sau negativ.

Modul in care aceste abkanturi indoaie foaia metalica le recomanda pentru prelucrarea foilor de dimensiuni mari, pentru diferite tipuri de material, chiar si pentru materialele cu suprafete pe care pot ramane urme.

Aceste abkanturi cu falca superioara si inferioara segmentate sunt utilaje manuale folosite la indoirea tablei, care sunt prevazute cu falci segmentate.

Recomandari | Avantaje

Achizitionarea unor abkanturi de acest tip va pot imbunatati activitatea si va pot creste productivitatea unui atelier de constructii metalice.

Acest abkant universal este ideal pentru utilizarea in atelierele de tinichigerie, atelierele de reparatii etc.

Seturile de segmente de tip pian a falcilor ofera acestui abkant manual cu falca superioara si cea inferioara segmentate si pliabile numeroase posibilitati de indoire.

Acest model ofera posibilitatea de prelucrare a profilelor speciale si a casetelor si, de asemenea, este usor de realizat.

Un avantaj il constituie faptul ca acest abkant este livrat standard cu suport pentru o exploatare convenabila.

Actionarea manuala se realizeaza rapid si usor prin intemediul manerului cu care este dotata presa pentru indoit tabla.

O exploatare rationala este posibila datorita faptului ca falca superiara poate fi ajustata cu usurinta.

Unul dintre avantajele utlizarii acestui model de abcant pentru indoit tabla este acela ca este o masina unealta manuala care poate realiza o arie larga de operatiuni de indoire.

Producători si game

MasiniUnelteRo.ro  ofera o gama larga de abkanturi manuale cu falca superioara si inferioara segmentate si pliabile de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria.