Presa hidraulica de atelier cu cilindru fix

Informatii utile

Presa hidraulica de atelier cu cilindru fix 

Presa hidraulica de atelier cu cilindru fix

Aplicabilitate | Utilizare

Presa hidraulica de atelier cu cilindru fix este o presa industriala destinata realizarii operatiunilor de indoire, indreptare, brosare etc. Acest model se caracterizeaza printr-o constructie masiva si motor puternic fiind ideala pentru exploatarea intensiva.

Ciclul de lucru al acestor masini, comun pentru toate constructiile, cuperinde urmatoarele faze: actionarea ansamblului mobil in vederea acumularii energiei cinetice necesare presarii, apropierea libera de semifabricat, a organului de executie al presei, executarea presarii prin transformarea energiei acumulate de lucrul mecanic de deformare plastica, oprirea organului de executie in pozitie initiala si oprirea lui in aceasta pozitie.

Aceste prese hidraulice la care transmiterea miscarii de la sistemul de antrenare la mecanismul miscarii principale se executa prin frecare fac parte din grupa preselor cu frictiune.

Transmiterea miscarii prin frictiune se realizeaza cu ajutorul mecanismelor cu discuri – frontale sau conice, cu role, cu cuplaje speciale etc.

Aceasta presa hidraulica de atelie este prevazuta cu urmatoarele elemente: cilindru fix, manometru integrat, masa reglabila pe inaltime, panou de comanda mobil, lanturi ajustare inaltime masa etc.

Recomandari | Avantaje

Aceasta presa hidraulica de atelier este prevazuta cu cilindru fix si este echipata standard cu manometru pentru afisarea presiunii de lucru.

Un avantaj important il constituie constructia masiva a acestei prese care garanteaza exploatarea fara vibratii sau torsiune.

Masa de lucru masiva este prevazuta cu un sistem de fixare robust pentru a garanta stabilitatea in exploatare.

Datorita motorului puternic presa hidraulica de atelier cu cilindru fix este realizata pentru exploatarea intensiva.

Operarea presei se realizeaza cu ajutorul panoului de comanda mobil prevazut cu intrerupator pentru oprirea de urgenta.

Elementele de control sunt pozitionate ergonomic pe panoul de comanda, lucru care faciliteaza actionarea mecanismului.

Datorita lanturilor de fixare si a cilindrului hidraulic masa poate fi ridicata.

Este recomandat sa va alegeti presa hidraulica de atelier in functie de necesitatile de prelucrare, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Acest model de presa hidraulica este recomandata pentru utilizatorii amatori si in micile ateliere de prelucrari metalice.

Producători si game

metall-maschinen.ro  ofera o gama larga de prese hidraulice de atelier cu cilindru fix de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si HOLZMANN din Austria.