Presa hidraulica de atelier cu cilindru mobil

Informatii utile

Presa hidraulica de atelier cu cilindru mobil 

Presa hidraulica de atelier cu cilindru mobil

Aplicabilitate | Utilizare

Aceste prese hidraulice de atelier  cu cilindru mobil pot fi utilizate, practic, pentru executarea majoritati operatiilor de presare la rece.

Preselor hidraulice si, in general, tuturor masinilor utilizate pentru prelucrarea metalelor prin presare la rece, le sunt specifice anumite caracteristici. In functie de valorile particulare ale acestor caracteristici, utilajele de presare sunt recomandate pentru executarea diferitelor operatii.

Presa hidraulica de atelier este prevazuta standard cu un cilindru deplasabil pe orizontala care permite ajustarea optima a acestuia la necesitatile de prelucrare.

Aceasta presa hidraulica este conceputa pentru realizarea diferitelor operatiuni de indoire, indreptare, brosare etc. a pieselor metalice si se caracterizeaza prin forta de presare dezvoltata.

Citirea precisa a presiunii de lucru se realizeaza cu ajutorul manometrului integrat in cadrul presei hidraulice de atelier cu cilindru mobil.

Aceasta presa hidraulica de atelier cu cilindru mobil este prevazuta cu urmatoarele elemente: cilindru mobil, manometru integrat, masa ajustabila pe inaltime etc.

Recomandari | Avantaje

Se recomanda sa se aleaga presa mecanica in functie de: dimensiunile de gabarit ale acesteia (lungime – latime – inaltime); distanta de la masa presei pana la suprafata interioara a organului executor, cand acesta se afla in pozitia extrema superioara; dimensiunile mesei (lungime – inaltime); dimensiunile disponibile, pentru fixarea pe organul executor a partii mobile a stantei sau matritei de presare (lungime – latime); spatiul maxim in care poate fi asamblat acest dispozitiv de presare.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale preselor permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Cilindrul deplasabil pe orizontala cu care este prevazuta aceasta presa asigura o arie larga de exploatare.

Constructia solida cu care este prevazuta este foarte avantajoasa deoarece garanteaza lipsa vibratiilor si a torsiunii in exploatare.

Un avantaj considerabil este posibilitatea reglarii mesei de lucru pe inaltime care se realizeaza rapid si confortabil cu ajutorul cilindrului hidraulic mobil.

Elementele de control ale masinii sunt pozitionate ergonomic pe panoul de comanda fiind usor de actionat.

Aceasta presa este destinata utilizarii intensive datorita motorului care asigura obtinerea de rezultate optime chiar si la exploatarea indelungata.

Producători si game

metall-maschinen.ro  ofera o gama larga de prese hidraulice de atelier cu cilindru mobil de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria si METALLKRAFT din Germania.