Presa hidraulica universala

Informatii utile

Presa hidraulica universala 

Presa hidraulica universala

Aplicabilitate | Utilizare

Presa hidraulica universala este o masina de presat universala cu utilizarea universala. Aceasta presa universala este recomandata pentru exploatarea industriala.

Pe acest model de presa universala se pot executa numeroase procedee de prelucrare in functie de necesitatile aferente. Aceste procedee pot fi operatii de stantare, operatii de matritare, operatii de presare volumica la rece etc.

Operatia de stantare realizata dupa contur deschis se numeste retezare sau debitare, iar presele care efectueaza aceasta operatiune sunt denumite generic prese pentru stantare.

In ceea ce priveste matritarea, presele sunt utilizate pentru realizarea operatiilor de indoire, ambutisare, fasonare, presare volumica la rece (ca de exemplu, latirea, refularea, extrudarea) etc.

Operatiile de indoire, ambutisare si fasonare presupun utilizarea unor prese de tabla pentru prelucrarea pieselor metalice sau din diferite profile laminate fara a modifica grosimea acesteia.

Operatiile de presare volumica la rece sunt realizate, de obicei, cu ajutorul unor prese hidraulice si presupun modificarea grosimii foii metalice.

Matritele de ambutisare au o constructie speciala care permite retinera marginilor semifabricatului in timpul executarii operatiei.

Recomandari | Avantaje

Aceasta presa universala este recomandata pentru realizarea a numeroase operatiuni de exploatare.

Constructia solida a acestei prese hidraulice garanteaza exploatarea fara vibratii sau torsiune.

Datorita manometrului livrat standard cu acasta presa este posibila citirea usoara a presiunii de lucru.

Masa de lucru masiva este prevazuta cu un sistem de fixare robust pentru a garanta stabilitatea in exploatare.

Acesta masina – unealta pentru prelucrat tabla este dotata cu un motor puternic si rezistent, recomandat pentru utilizarea industriala.

Exploatarea acestei prese se realizeaza cu ajutorul unui panou de comanda mobil. Elementele de control sunt pozitionate ergonomic pe panoul de comanda si control.

Este recomandat sa va alegeti presa hidraulica de atelier in functie de necesitatile de prelucrare, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Acest model de presa hidraulica este recomandata pentru utilizatorii amatori si in micile ateliere de prelucrari metalice.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale preselor hidraulice universale permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Producători si game

metall-maschinen.ro  ofera o gama larga de prese hidraulice universale de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria.