Presa hidraulica pentru indreptare

Informatii utile

Presa hidraulica pentru indreptare 

Presa hidraulica pentru indreptare

Aplicabilitate | Utilizare

Presa hidraulica pentru indreptare este prevazuta cu o constructie robusta din otel ce asigura exploatarea fara torsiune.

Aceasta presa hidraulica pentru indreptare este prevazuta cu o constructie robusta destinata sustinerii pieselor de dimensiuni mari, precum foi metalice sau alte structuri.

Presele hidraulice se caracterizeaza prin aceea ca asigura deformarea materialului la viteze de lucru relativ constante chiar daca fortele au o variatie mare.

In acelasi timp ele asigura obtinerea unor forte de deformare mari datorita faptului ca permit acumularea unei energii potentiale mari care poate fi transformata, in cursele active, in lucru mecanic de deformare fara a fi necesare sisteme mecanice de transmitere.

Aceasta presa hidraulica cu cadru mobil incorporeaza un cilindru cu dubla actiune, cu piston cromat si ghidajele livrate cu bacuri detasabile ce asigura o protectie extrem de buna a pistonului.

Este, de asemenea, mecanizata pentru a putea instala pe ea diferite accesorii, ca de exemplu un accesoriu pentru stantare si un accesoriu pentru indoire tabla.

Aceasta presa este prevazuta, de asemenea, cu un cilindru anti – rotatie cu switch limitator in partea frontala.

Acest model este echipat cu o unitate hidraulica motorizata cu doua viteze cu deconectare automata la apropierea de foaia metalica, actionat cu ajutorul unor valve solenoid si unui regulator de presiune.

Recomandari | Avantaje

Presele hidraulice beneficiaza de toate avantajele sistemelir hidraulice si in primul rand de siguranta in exploatare, conditii de mecanizare si automatizare optime, simplitate constructiva si dimensiuni de gabarit mai reduse.

Au si avantajul ca procesul de prelucrare se realizeaza chiar si in conditiile unor viteze de lucru mici, prin redistribuirea materialului semifabricatului sub actiunea unor forte care pot fi considerate ca sunt aplicate static.

Aceasta presa este recomanda pentru realizarea aplicatiilor de indreptare a foilor metalice de catre utilizatorii industriali.

Datorita designului deschis, aceasta presa faciliteaza incarcarea si descarcarea cu usurinta a pieselor de prelucrat, foilor metalice si diferitelor structuri.

Motorul puternic asigura rezultate optime la utilizarea indelungata fiind destinat pentru exploatarea industriala.

Operarea presei se realizeaza cu ajutorul panoului de comanda mobil, iar elementele de control sunt aranjate ergonomic pe acest panou.

Producători si game

metall-maschinen.ro  ofera o gama larga de prese hidraulice pentru indreptare de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria