Presa cu cadru hidraulic

Informatii utile

Presa cu cadru hidraulic 

Presa cu cadru hidraulic

Aplicabilitate | Utilizare

Presa cu cadru hidraulic este construita din structuri monobloc sudate electric si este destinata sa suporte forta mare la care este supusa. Acest model realizeaza, in special, operatiuni de stantare, perforare si presare.

Presa hidraulica cu cadru este dotata cu un cilindru anti – rotatie cu switch limitator in partea laterala a echipamentului ce permite ajustarea precisa a cilindrului.

Presa hidraulica cu cadru este prevazuta cu o masa inferioara cu canale T, o valva non – retur, o valva depresoare si o valva de decompresie pentru cilindru.

Aceasta presa este dotata cu o unitate hidraulica motorizata cu doua viteze cu deconectare automata a vitezei mari si sunt actionate de un buton cu modul de siguranta de nivel IV.

Panoul de comanda este dotat cu un selector pentru operarea manuala sau automata si un selector pentru viteza.

Presa este livrata cu un manometru in tone, ulei hidraulic, pupitru de comanda mobil, intrerupator pentru oprirea de urgenta etc.

Recomandari | Avantaje

Acesta presa hidraulica cu cadru este echipata cu cap interschimbabil pentru a evita deteriorarea pistonului si a echipamentului si nu in cele din urma a sculei si matritei.

Este avantajos faptul ca aceasta presa permite realizarea a numeroase operatiuni de stantare, perforare si presare.

Elementele de control sunt pozitionate ergonomic pe panoul de comanda.

Datorita dotarii cu pupitru mobil se poate realiza o operarea facila.

Manometrul, livrat standard cu aceasta presa cu cadru hidraulic, faciliteaza citirea cu usurinta a presiunii de lucru.

Un avantaj important il constituie constructia robusta care garanteaza exploatarea fara vibratii a acestui utilaj.

Presa cu cadru hidraulic este destinata, de regula, utilizatorilor profesionisti.

Motorul puternic, cu care este prevazuta aceasta presa cu cadru hidraulic pentru tabla, ofera rezultate optime in exploatare.

Este recomandat sa va alegeti presa hidraulica cu cadru de in functie de necesitatile de prelucrare, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale preselor hidraulice permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Producători si game

MasiniUnelteRo.ro  ofera o gama larga de prese cu cadru hidraulic de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO din Austria